Ανανέωσαν τις ταυτότητες οι προπονητές ποδοσφαίρου Κυκλάδων

Ανανέωσαν τις ταυτότητες οι προπονητές ποδοσφαίρου Κυκλάδων…

Του: Αντώνη Σολάρη

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 27/10 η σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων για προπονητές ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε γνωστό ξενοδοχείο της Ερμούπολης υπό την αιγίδα του συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Κυκλάδων.

Επρόκειτο για σχολή Ανανέωσης ταυτοτήτων για την 3ετία 2018-2021 και για  προπονητές κατόχους  διπλωμάτων UEFA A’ και UEFA Β’.

Στην σχολή συμμετείχαν 25 προπονητές από τα περισσότερα νησιά και τους συλλόγους των Κυκλάδων και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.  Εκπαιδευτές ήταν οι Μιχάλης Μητροτάσιος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών και του συνδέσμου της Πάτρας κ. Ηλίας Λογαράς από την ΕΠΟ.

Μετά το τέλος των μαθημάτων ακολούθησε στον ίδιο χώρο η ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων κατά την διάρκεια της οποίας ψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου μετά το τέλος και της γενικής Συνέλευσης μας είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο της σχολής και την μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων προπονητών. Τέτοιες προσπάθειες αναβαθμίζουν τις γνώσεις όλων μας και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κκ Μητροτάσιο  και Λογαρά,  καθώς επίσης τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ Φρέρη για την βοήθειά του και όλους τους συναδέλφους προπονητές που ήλθαν στην Σύρο και συμμετείχαν στην σχολή και για την εμπιστοσύνη που  έδειξαν ψηφίζοντας  θετικά στην Ετήσια Γενική μας Συνέλευση».

Check Also

Πρώτη ήττα για το Κ14 του Αίαντα, ισόπαλο το Κ16 στη Μύκονο

Μια ήττα χωρίς να στοιχίσει και μια ισοπαλία που στοιχίζει βαθμολογικά… ήταν ο απολογισμός του …