Ολοκληρώθηκε το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Ξυλορακέτας Beach Racket 2017

Ολοκληρώθηκε το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Ξυλορακέτας Beach Racket 2017

tramonto-728x90

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο 24-25 Ιουνίου στην παραλία της Βάρης

Στις 24 και 25 Ιουνίου 2017 ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΥΡΟΥ στην παραλία της Βάρης πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Ξυλορακέτας Βeach Racket 2017 στη Σύρο.

severo-cafe-bar

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 34 αθλητές και αθλήτριες.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο πιο πάνω τουρνουά για το ήθος και τις επιδόσεις τους, που μας δίνει δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα ότι το μέλλον του συλλόγου μας θα είναι συνεχώς καλύτερο.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου η αθλητική μας εκδήλωση ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά με τους αγώνες νεαρών ηλικιών παίδων και εφήβων. Η ικανοποίηση στα πρόσωπα των νέων αυτών αθλητών με τα χειροκροτήματα γονέων και φίλων του αθλήματος μας γέμισε με υπερηφάνεια με την πίστη ότι ο σύλλογος βαδίζει στον σωστό δρόμο και η ανανέωσή του με νέο αίμα φαίνεται σίγουρη.

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Οι αγώνες συνεχίστηκαν με τις κατηγορές των μικτών δυάδων και μικτών τετράδων και ολοκληρώθηκαν με τις δυάδες ανδρών. Έγιναν πολύ ωραία και δυνατά παιχνίδια που ενθουσίασαν τον κόσμο.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία μια πρωτοποριακή για το άθλημα της ξυλορακέτας εκδήλωση.

Συγκεκριμένα με κλήρωση και όχι με προεπιλογή προέκυψαν τρείς αξιόμαχες και ανταγωνιστικές τετράδες ανδρών, οι οποίες συναγωνίστηκαν με σθένος, αλλά και με ήθος.

Η τελική βαθμολογία που προέκυψε έδωσε το αναμνηστικό κύπελλο και τα χρυσά μετάλλια στην τετράδα των ΠΟΛΙΤΗ, ΤΑΣΙΟΥΛΗ, ΔΑΦΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ.

Την 2η θέση και τα αργυρά μετάλλια στους ΠΡΙΝΤΕΖΗ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΤΗ, ΔΟΥΡΑΤΣΟ και την 3η θέση και τα χάλκινα μετάλλια στους ΜΑΡΑΓΚΟ ΙΩΣΗΦ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΛΥΣΣΑΙΟ, ΜΑΡΑΓΚΟ ΔΗΜ.

Νικητές ήταν όλοι, διότι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι από την συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάρκος Πρίντεζης και Μαρίζα Αγγελοπούλου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιωσήφ Σαργολόγος.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον παλαίμαχο αθλητή της ξυλορακέτας κ. Δ. Αντωνόπουλο (Pasarella) που ήλθε από την Αθήνα και τίμησε με την παρουσία του την αθλητική μας εκδήλωση.

Ευχαριστούμε επίσης την Ε.Φ.Ο.Α και την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ υπό την αιγίδα των οποίων έγινε η διοργάνωση. Ακόμη ευχαριστούμε και όλους που προσέφεραν ηθική και υλική υποστήριξη για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στο τέλος των αγώνων ο Σύλλογός μας μαζί με τα συγχαρητήρια απένειμε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες αναμνηστικό μετάλλιο για την συμμετοχή τους και την αγωνιστική τους παρουσία.

Πηγή :

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/3)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/3) Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων… Αναλυτικά όλες …