Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Αναπτυξιακό τουρνουά Ξυλορακέτας Beach Racket 2018

Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Αναπτυξιακό τουρνουά Ξυλορακέτας Beach Racket 2018

Πιστεύουμε ότι με επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Ξυλορακέτας για το 2018, στην παραλία της Βάρης.
Οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι φίλαθλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το ήθος, την αγωνιστικότητα και το σθένος των διαγωνιζομένων.


Στους αγώνες έλαβαν μέρος 37 αθλητές και αθλήτριες, εκ των οποίων οι 10 αθλητές ήλθαν από το λεκανοπέδιο Αττικής και πλούτισαν το τουρνουά με το ήθος, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους.
Επίσης μεγάλη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή στο τουρνουά και νέων αθλητών, αλλά και η παρουσία στους αγώνες νεαρών βλαστών που παρακολούθησαν τα παιχνίδια των αθλητών μας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κρατώντας στα χέρια τους ρακέτα και μπαλάκια, που μας δίνει ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος στο νησί. Εμείς τους είδαμε σαν ένα νέο πολύ ελπιδοφόρο φυτώριο εκκολαπτόμενων αθλητών.


Το Σάββατο 30 Ιουνίου η αθλητική μας εκδήλωση ξεκίνησε με τους αγώνες παίδων και εφήβων και συνεχίστηκαν με τον συναγωνισμό των μικτών δυάδων και έκλεισε η 1η ημέρα των αγώνων με τις δυάδες ανδρών.
Την Κυριακή 1 Ιουλίου οι αγώνες συνεχίστηκαν με τον συναγωνισμό των μικτών τετράδων και ολοκληρώθηκαν με τις τετράδες ανδρών.
Έγιναν πολύ καλά και δυνατά παιχνίδια που ενθουσίασαν τον κόσμο. Νικητές βέβαια ήταν όλοι, διότι κερδίσαμε σε εμπειρία, αλληλεγγύη, αγωνιστικότητα και ευγενή άμιλλα.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει με κάθε τρόπο τον Σύλλογό μας ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάρκος Πρίντεζης.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ που μας εμπιστεύθηκε για άλλη μια φορά αυτή την διοργάνωση.
Ακόμη πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς μας SIROS TRAVEL του κ. Αντώνη Μαραγκού, την επιχείρηση CAMELO στη Βάρη, αλλά και την νέα επιχείρηση CAOMMA,επίσης στη Βάρη για την ηθική, υλική και οικονομική τους υποστήριξη.
Ακόμα ένα ευχαριστώ και στον χορηγό μας επικοινωνίας την εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
Στο τέλος των αγώνων ο Σύλλογός μας μαζί με τα συγχαρητήρια απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στους νικητές και αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4) Οι σπουδαίες προημιτελικές ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ δεσπόζουν στις …