Αναχώρησαν για το Ευρωπαϊκό Πρίντεζη και Γαβιώτης

Αναχώρησαν για το Ευρωπαϊκό Πρίντεζη και Γαβιώτης

Μεγάλη μέρα για το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, καθώς αναχώρησαν απ’ το νησί, οι ιστιοπλόοι Δανάη Πρίντεζη και Ηλίας Γαβιώτης, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών ILCA 4 (EurILCA 4 Youth European Championships & Open European Trophy 2022). Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, που διεξάγεται από 18 έως και 25 Ιούνη την πόλη Dziwnów της Πολωνίας, οι μικροί αθλητές  θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με την αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής ιστιοπλοΐας!
Αμέσως μετά, οι δύο αθλητές θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντήσουν τον τρίτο αθλητή μας Σταμάτη Γρυπάρη, για να συμμετάσχουν και οι τρεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων με σκάφη ILCA 6 (EurILCA 6 Youth European Championships & Open European Trophy 2022 – 29 Ιούνη με 06 Ιούλη).
Στα δύο αυτά ταξίδια, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Σ. εύχεται στα παιδιά καλή επιτυχία και να απολαύσουν τη συμμετοχή τους! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, και στις οικογένειες των αθλητών για τη μεγάλη & συνεχή στήριξη τους στις προσπάθειες των παιδιών!

Check Also

Άνοιξε η αυλαία του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος κολύμβησης στη Σύρο (Βίντεο)

Άνοιξε η αυλαία του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος κολύμβησης στη Σύρο (Βίντεο) Η Σύρος, φιλοξενεί το διήμερο …