«ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα… δύσκολο θέμα για την ελληνική τηλεόραση. Το μεγαλείο της ελληνικής ιστιοπλοΐας όμως ξεδιπλώνεται στη μεγάλη οθόνη.

 

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ στα οποίο συμμετέχουν μεγάλοι αθλητές της ιστιοπλοΐας ανάμεσα τους και ο συριανός Ιστιοπλόος Αντώνης Μπουγιούρης ,ο οποίος  έχει και ρόλο αφηγητή.  

Ο Τριποδάκης και το συνεργείο του ακολούθησαν επί έξι μήνες τα μέλη της εθνικής ιστιοπλοΐας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κατέγραψε την καθημερινότητα τους, τον κόπο τους, τα παράπονα τους και βέβαια τις πολλές επιτυχίες που έχουν έρθει σε αυτό το διάστημα. Σκοπός της ταινίας είναι να φέρει τους νέους κοντά στην θάλασσα αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, αποδίδοντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες του αθλήματος με το όνομά τους. 

Το χθες και το σήμερα της ελληνικής ιστιοπλοΐας συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του χαρισματικού κινηματογραφιστή Παύλου Τριποδάκη με τίτλο “Τα παιδιά του ανέμου”.

Πρωταγωνιστής στο ντοκιμαντέρ είναι ο μικρός Γαρύφαλλος. Ρωτάει “εγώ μπορώ να βγω παγκόσμιος πρωταθλητής;”. “Αν είσαι δυνατός στην ψυχή, όλα θα έρθουν”, είναι η απάντηση που παίρνει.Ο Τριποδάκης είχε δημιουργήσει αίσθηση με το ντοκιμαντέρ για την ολυμπιακή ομάδα του Σότσι τον Φεβρουάριο του 2014, ενώ είχε τιμηθεί από την ΕΟΕ.

Πραγματικά μια εξαιρετική δουλεία που είχαν την τύχη να το δουν σε πρώτη προβολή χτες στο δημοτικό κινηματογράφο Καλυψώ, σε μια εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας υπό την αιγίδα του δήμου Καλλιθέας.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και να βάλουν στο αρχείο τους το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, να ενημερώσουμε οτι από σήμερα κυκλοφορεί σε DVD η ταινία-ντοκιμαντέρ ”Τα παιδιά του ανέμου”. Όσοι ενδιαφέρεστε να το κάνετε δικό σας το DVD πωλείται στην συμβολική τιμή  των 10 ευρώ από τοwww.sailingandmore.com.

 

Για τηλεφωνικἐς παραγγελἰες στο 210 9880980, 6970805753

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Παύλου Τριποδάκη.

Cyclades24.gr

Check Also

H Aegean Regatta 2024 θα ταξιδέψει σε Κάλυμνο, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη και Ρόδο

H Aegean Regatta 2024 θα ταξιδέψει σε Κάλυμνο, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη και Ρόδο Στις υπέροχες …