«Ανταγωνιστικός ο Διαγόρας»

Ο Χρήστος Πελέκης μίλησε στο liganews.gr για το μοντέλο του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στη Γ’ Εθνική…

Με μικρό μέσο όρο ηλικίας και όρεξη για δουλειά και διακρίσεις θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στην παρθενική του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Ο Χρήστος Πελέκης έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, με έντονο το ταλέντο, αλλά και το τοπικό στοιχείο. Μιλώντας στο liganews.gr ανέλυσε το μοντέλο που θα ακολουθήσει, έχοντας εμπειρίες σε ομάδες Νέων και γνωρίζοντας πως θα δώσει έξτρα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές.

«Είναι μεγάλη χαρά μου που βρίσκομαι στην ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν από την διοίκηση της ομάδας, αυτή την ιστορική στιγμή, όπου για πρώτη φορά βρίσκεται στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Μια ομάδα της οποίας η μεγάλη δυναμική είναι ο κόσμος της τον οποίο και θέλουμε κοντά μας σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε.

Ενώ αρχικά υπήρχε πρόβλημα με την συμμετοχή της ομάδας, αυτό λύθηκε γρήγορα και η ομάδα ενισχυμένη σημαντικά με περίπου δέκα μεταγραφές και αρκετές ανανεώσεις, θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Σίγουρα θα έρθουν και άλλα παιδιά, ώστε να ανέβει το επίπεδο της προπόνησης αλλά και της αγωνιστική μας κατάσταση. Σημαντικό βέβαια είναι να δούμε σε ποιον όμιλο θα είμαστε αλλά και πόσες ομάδες τελικά θα υποβιβάζονται», ανέφερε αρχικά.

Για τον τρόπο δουλειάς του στον Διαγόρα, ο νεαρός τεχνικός επισήμανε: «Το μοντέλο, το οποίο έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε εγώ με τους αξιόλογους συνεργάτες μου, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι οι συνεργάτες που είχα και στα τμήματα υποδομής της Καλλονής, είναι να περιλαμβάνεται από μικρούς σε ηλικία αθλητές, με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη. Αυτό τους δίνει σημαντικό κίνητρο, ώστε παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο να μπορέσουν να παίξουν και σε μια πιο μεγάλη κατηγορία.

Η εμπειρία που έχω αποκτήσει από τη Β’ και τη Γ’ Εθνική της Κύπρου, αλλά και από τα τμήματα υποδομής της Καλλονής στη Super League στις ομάδες U20 και U17, με κάνει να αισιόδοξο για τη φετινή πορεία του Διαγόρα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και υπομονή σε όλες τις ομάδες σε ένα πάρα πολύ δύσκολο για τους καιρούς μας πρωτάθλημα».

Πηγή: liganews.gr

 

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …