1ΟΣ ΣΤΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Ο ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ

Περισσότεροι από 200 δρομείς βρέθηκαν στην εκκίνηση το Σάββατο (16/5, 17.00)

στο λιμάνι Αντιπάρου που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος “Αντίπαρος Εν Πλω”.

Ο “4ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων” είναι μια διοργάνωση με παράλληλους αγώνες μια περιπατητική διαδρομή 10χλμ και ένας αγώνας 2 χιλιομέτρων για τα παιδιά.

 

Οι δρομείς ξεκίνησαν από το λιμάνι του νησιού μέχρι τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου. Ο “4ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων” πρωτοδιοργανώθηκε το 2012 από την ομάδα του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου “Αντίπαρος Εν Πλω”. Θέλησαν να δημιουργήσουν έναν αγώνα για να εξωτερικεύσουν την αγάπη τους για το τρέξιμο, να τη μοιραστούν με τους κατοίκους του νησιού, να δημιουργήσουν νέους δρομείς.

 

Φέτος περίπου 200 δρομείς και βέβαια οι συνοδοί τους ταξιδεύουν στην Αντίπαρο για τον αγώνα. Υπήρχαν συμμετοχές από την Αγγλία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Αλβανία και τον Καναδά. 

Στο συγκεκριμένο αγώνα πήραν μέρος και οι αθλητές του συλλόγου δρομέων Σύρου. Με τον Παλαμάρη Ισίδωρο να παίρνει την 1η θέση στα 10Km με 0:41:15,69 και τον ΓΑΡΓΑΝΗ ΠΑΡΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να τερματίζει 18ος με 0:52:14,15.Στην περιπατητική διαδρομή συμμετείχαν από την Σύρο οι : Μπουγιουρης Νικόλαος , κεμενζοπουλου Μαρία , Βαρθαλιτου Λούζα , Μπουγιουρη Ελένη  Σταυριδου γεωργία

Για μία ακόμα χρονιά η πανέμορφη Αντίπαρος διοργάνωσε τον 4ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αντιπάρου.

Αποτελέσματα εδώ.

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/7)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/7) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …