Αντίστροφη μέτρηση για το Syros Run 2017

Αντίστροφη μέτρηση για το Syros Run 2017

Του Αντώνη Σολάρη

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε η επίσημη παρουσίαση του Syros Run 2017 που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Δρομείς Σύρου», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μηρόπολης Σύρου και με κεντρικό χορηγό για άλλη μια χρονιά την Wind.

Στην συνέντευξη τύπου απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Γουλιέλμος Πρίντεζης και ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας Λευτέρης Πλακίδας.

Όλοι εκθείασαν το έργο και τις προσπάθειες του Συλλόγου Δρομέων για την επιτυχία και καθιέρωση του Syros Run και αναφέρθηκαν στην  μαζικότητα και την συμμετοχή σε αυτό αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας και δυνατοτήτων που το καθιστούν ελκυστικό προσιτό σε όλους. Αυτή η ιδιαιτερότητα αυξάνει εντυπωσιακά κάθε χρόνο τις συμμετοχές με αποτέλεσμα όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τάκης Παπουτσάς  από του χρόνου θα πρέπει να αναζητήσει εθελοντές προκειμένου να καλύψουν μέρος του τεράστιο χρόνου και κόπου που απαιτείται για να οργανωθεί όλη η σειρά των αγώνων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Ιουνίου και θα περιλαμβάνουν:

Αγώνες ανδρών/γυναικών 2,5χλμ, 5χλμ και 10 χλμ

Παράλληλοι αγώνες παιδιών 100μ, 300μ, 500μ

Check Also

Syros Run 2023: Στιγμιότυπα από τους αγώνες και οι απονομές (Βίντεο)

Syros Run 2023: Στιγμιότυπα από τους αγώνες και οι απονομές (Βίντεο) Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, …