Α.Ο Σύρου: Σκέψεις για επιστροφή σε νέα πρότυπα-Προβληματισμός για την απώλεια υλικού…

Η επιστροφή του Α.Ο Σύρου είναι ένα από τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους ανθρώπους που θέλουν να την πλαισιώσουν. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες, στον Α.Ο Σύρου δεν θέλουν να χαθεί άλλος χρόνος, με τον Γιώργο Φώσκολο να έχει τις τελευταίες ημέρες επαφές με κάποιους επιχειρηματίες προκειμένου να διεισδύσουν στα «κοινά» της ομάδας στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει.

Τέσσερις επιχειρηματίες της Σύρου, δείχνουν «ζεστοί» στο να συνδράμουν στη νέα εποχή του συλλόγου, με στόχο ο Α.Ο Σύρου να δημιουργήσει ξανά την «αυτοκρατορία» του παρελθόντος (δεκαετίας 90΄)…. στο Νομό των Κυκλάδων. Ομάδες σε όλα τις κατηγορίες των υποδομών, ακαδημίες και ανδρικό που θα πλαισιώνεται από Συριανούς αλλά και «ξένους» ποδοσφαιριστές, βρίσκεται στο πλάνο των ανθρώπων που έχουν «ψηθεί» στο να συνδράμουν στη νέα προσπάθεια. Το δεύτερο βήμα που βρίσκεται στο μυαλό τους, είναι η δημιουργία τμημάτων μπάσκετ, βόλεϊ και Στίβου όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, κάτι που θα συμβεί σε βάθος χρόνου και αφού πρώτα η ομάδα επιστρέψει δυναμικά στα γήπεδα του ποδοσφαίρου.

Για ευνόητους λόγους και για να αποφύγουμε οποιαδήποτε «διαφήμιση» σε άτομα και επιχειρήσεις, αποφεύγουμε να γράψουμε ονόματα πριν από το ραντεβού της Δευτέρας.
Δευτέρα (2/4), αναμένεται μια σημαντική συνάντηση ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους με τον Γιώργο Φώσκολο, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά και να του παρουσιάσουν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους. Θέληση για κάτι καλό φαίνεται πως υπάρχει απ όλες τις πλευρές, καθώς τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να αποφευχθούν και παράλληλα να γίνουν «οδηγός» στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει η ομάδα.
Δεν προβληματίζει η απώλεια εξοπλισμού
Μπορεί τα «μηνύματα» να είναι σίγουρα αισιόδοξα όσον αφορά την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα, ωστόσο ένα θέμα μικρής σημασίας αλλά που δείχνει να προβληματίζει, είναι η απώλεια κάποιων ειδών αθλητικού εξοπλισμού από τις αποθήκες της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποθήκες με τον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας (Φανέλες, μπουφάν, κάλτσες, καλαμίδες, παπούτσια, μπάλες, κώνοι προπόνησης, κονταράκια, βάρη, εμπόδια και ντουλάπες !!!!) φαίνεται να παραμελήθηκαν , μετά την στενοχώρια της διάλυσης του ανδρικού τμήματος και οι απώλειες αθλητικού εξοπλισμού όπως μας μετέφερε άνθρωπος της ομάδας είναι αρκετές.
Η ομάδα δεν έχει καταγγείλει το γεγονός η αλήθεια είναι, καθώς ουδείς ασχολήθηκε με αυτά τα θέματα, πολύ περισσότερο όταν υπήρχε μεγάλη στενοχώρια από την διάλυση της ομάδας. Η αγορά νέου αθλητικού εξοπλισμού κοστίζει, αλλά σίγουρα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο νέο ξεκίνημα, που αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες.
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου