«ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ…»

Πανθηραϊκός και Πανναξιακός εξέδωσαν ανακοίνωση μέσα από την οποία ζητούν να αλλάξουν οι ημερομηνίες των ημιτελικών του κυκλαδίτικου πρωταθλήματος.
O A.O. Σύρου ως απάντηση στην κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας των σωματείων Πανθηραϊκού και Πανναξιακού τοποθετείται ως εξής:
Για άλλη μια χρονιά οι κυνηγοί… φαντασμάτων και δολοπλοκιών έκαναν την εμφάνισή τους βλέποντας παντού συνομωσίες εις βάρος τους. Προφανώς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας, το πρόβλημά σας είναι ΜΟΝΟ με τα σωματεία της Σύρου. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, επειδή μόνο μια ομάδα από το νησί είναι στην τελική τετράδα θα μπορούσατε να αναφέρετε και το όνομά της. Α.Ο. Σύρου δηλαδή! Ας το λέγατε κύριοι! Δεν θα είχατε πρόβλημα με τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων! Επειδή λοιπόν η μεμψιμοιρία ποτέ δεν ήταν χαρακτηριστικό μας, δηλώνουμε τόσο προς την ΕΠΣ Κυκλάδων όσο και προς τα υπόλοιπα σωματεία της τελικής τετράδας, ότι είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε όποια μέρα ή ώρα επιθυμείτε ώστε να προετοιμαστείτε καλύτερα. Αφού είστε τόσο σίγουροι ότι υπάρχει δόλος για την απόφαση να διεξαχθούν οι ημιτελικοί την Τετάρτη 22 Απριλίου (μόλις τέσσερις μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα σας) βγάλτε εσείς το πρόγραμμα κι εμείς ακολουθούμε. Απλά ειδοποιήστε μας…

Check Also

Βαριές καμπάνες σε Α.Ε Πάρου και Νηρέα

Βαριές καμπάνες σε Α.Ε Πάρου και Νηρέα Βαρύς -όπως αναμενόταν- έπεσε ο πέλεκυς για τις …