«ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

Απαντώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο Γεν. Γραμματέας του Αίαντα Σύρου κ Θάνος Καρβουνιάρης,  έδωσε στο Syros-sports την δική του εξήγηση για το μπαραζ ανακοινώσεων μεταξύ Αίαντα και Πάγου:

 

Σε ερώτηση για την χρονική στιγμή της ανακοίνωσης: 

Η ανακοίνωση ήταν έτοιμη προς δημοσίευση την Πέμπτη, όμως την ημέρα που η Σύρος αποχαιρετούσε έναν άνθρωπο που έχασε την ζωή του μέσα σε αθλητικό χώρο, ήταν απρέπεια και ασέβεια να μιλούσαμε για ποδόσφαιρο και να βγάζουμε ανακοινώσεις.

Για την κατηγορία οτι απαξιώνεται η νίκη του Πάγου και η πρόκριση στον Τελικό; 

Διαβάζοντας την επιστολή, νομίζω οτι ήταν το πιο άστοχο από όλα. Κατ’ αρχάς να πω ότι δεν τον γνωρίζω τον κ Ρούσσο και ούτε αυτός εμένα. Δεν ξέρω αν η επιστολή εκφράζει τον Σύλλογό του, ή είναι δική του τοποθέτηση. Προτεραιότητα του νέου ΔΣ της ομάδας μας, ειναι η βελτίωση των νέων παιδιών που απαρτίζουν τα τμήματα μας. Στην ανακοίνωση, αναφερόμαστε αποκλειστικά στην άρνηση του Πάγου, να διευκολύνθούν νεαρά παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα Νέων και ενώ ο προπονητής της ομάδας του (προς τιμήν του) ήταν σύμφωνος. Δεν καταλαβαίνω πως σκέφτηκε κάτι τέτοιο, την ίδια ανακοίνωση θα στέλναμε είτε προκρινόταν είτε αποκλειόταν στο κύπελλο. Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα. Παρεπιπτόντως τίποτα απο αυτά που σκέφτεται δεν ισχύει. Στον τελικό εγώ θα είμαι με τον Πάγο.Τους εύχομαι καλή επιτυχία. 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση λυπάστε οταν κερδίζει ο Πάγος;

Λυπούμαστε με σημαντικότερα προβλήματα. Η ανακοίνωση του Πάγου ήταν ειρωνική και αλαζονική. Την αλαζονεία την αντιλαμβάνεται ο φίλαθλος αργά ή γρήγορα. Αν ο κ Ρούσσος νομίζει οτι παρακαλάμε να χάσει ο Πάγος για να χαρούμε, κάτι έχει καταλάβει λάθος ή ίσως κουβαλάει μέσα του κάτι από παλιά που πλέον δεν υφίσταται. Όπως επίσης είμαι σίγουρος οτι δεν ξέρει καν την σύνθεση και ποιοι είναι οι διοικούντες του Αιαντα, στο νέο ΔΣ του συλλόγου. Δεν παρακαλάμε να χάσει ο Πάγος λοιπόν για να χαρούμε. Χαιρόμαστε με την δική μας ομάδα. Στεναχωρηθήκαμε μόνο όταν μας κέρδισαν στο κύπελλο, άλλα ήταν καλύτεροι και άξιζαν την νίκη. Πέρσι όποτε χρειάστηκε τους νικήσαμε εμείς και πήραμε το πρωτάθλημα.

 

Γιατι μιλήσατε για αλαζονεία;

Όπως σας είπα δεν γνωρίζω ποιοι διοικούν και παίρνουν τις αποφάσεις στον σύλλογο του Πάγου. Είναι η 2η φορά που αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο. Στον αγώνα κυπέλλου αναβάλλαμε αγώνα τουρνουά ακαδημιών, για να πάνε τα παιδάκια με τους γονείς τους στην Άνω Σύρο, να δούνε τις 2 Συριανές ομάδες. Περιμέναμε 30 λεπτά να αρχίσει ο αγώνας, λόγω απόφασης να μην φορέσει η ομάδα του Πάγου την δεύτερη εμφάνιση την οποία την είχε διαθέσιμη. Σύμφωνα με τον κανονισμό είχαν δίκιο αλλά το αποτέλεσμα ήταν φίλαθλοι, γονείς και παιδάκια να περιμένουν χωρίς σημαντικό λόγο, 30 λεπτά για την έναρξη του αγώνα. Μην γκρινιάζουμε μετά οτι δεν καλλιεργούμε αθλητική παιδεία. Έχουμε ευθύνη όλοι γι αυτό.

Για την φετινή παρουσία της ομάδας;

Η σεζόν κυλάει πάνω-κάτω όπως την περιμέναμε όταν σχεδιάζαμε το πλάνο της νέας περιόδου. Είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά των παιδιών και των προπονητών τους. Εύχομαι να έχουμε και φέτος μια καλή χρονιά όπως την περσινή.

Check Also

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς Μετά τις ανανεώσεις που προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και …