Αποθεραπεία στα ιαματικά Λουτρά της Κύθνου Πρίντεζης και η παρέα του

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, ταξίδεψαν στην Κύθνο και κάνουν την αποθεραπεία τους στα ιαματικά Λουτρά του νησιού.

Ύστερα από την πρόκριση τους στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, αξιοποίησαν το διήμερο ρεπό τους, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο και στο νησί της Κύθνου, με ιδιωτικό σκάφος.

Οι τρεις φόργουορντ του Ολυμπιακού, έχοντας μαζί τους και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας του Πειραιά, αφού έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού (ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ), ακολούθως έκαναν την αποθεραπεία τους στα ιαματικά Λουτρά του νησιού, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και αποφόρτισης, ύστερα από την ψυχοφθόρο σειρά κόντρα στην Εφές.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τα γραφικά Λουτρά της Κύθνου είναι γνωστά για τις ιαματικές πηγές τους. Η ιαματική πηγή Αγίων Αναργύρων (χλωριονατριούχος πηγή, θερμοκρασία νερού 39 βαθμοί Kελσίου) είναι κατάλληλη για αρθριτικές παθήσεις και η ιαματική πηγή Κακάβου (σιδηρούχος αλιπηγή, θερμοκρασία νερού 52 βαθμοί Kελσίου) κατάλληλη για δερματικές παθήσεις και παθήσεις του νευρικού συστήματος.

iamatika

oleas

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Check Also

Ήττα του Α.Ο Ερμούπολης στην Τήνο

Ήττα του Α.Ο Ερμούπολης στην Τήνο… Την ήττα γνώρισαν οι παίδες του Α.Ο Ερμούπολης στην …