Στο Άργος με σημαντική παρουσία ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου!

Στο Άργος με σημαντική παρουσία ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου!

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος…

Στο όμορφο Άργος συνεχίστηκε ο 4ος γύρος του πρωταθλήματος motocross Νοτίου Ελλαδος στην μεγάλη γρήγορη αλλά και απαιτητική πίστα του ARGOS MOTOCROSS PARK.

Η Συρος, μέσα από τον Μοτοσυκλετιστικο Σύλλογο- Syros Moto Club, έδωσε άλλο ένα δυνατό παρόν με πέντε συμμετοχές σε δυο κατηγορίες , στην mx1 με μοτοσικλέτες άνω των 250cc δίχρονα και άνω των 300cc τετράχρονα και στην open που ειναι για αναβάτες άνω των 36 χρόνων ανεξάρτητου κυβισμού μοτοσικλέτας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα μετά από σκληρες μαχες στα δυο σκέλη καθε κατηγοριας, στην mx1 ο Λυγνος Δημήτρης κατάφερε και πήρε δυο εντεκατες (11) θέσεις μετά από όμορφες εναέριες πτήσεις στα άλματα , οι οποίες τον κρατάνε στο κυνήγι της έκτης θέσης στην γενική βαθμολογία , ποιο πίσω ο Αρβανιτης Χριστοφορος είχε την δίκη του όμορφη μάχη για 25 λεπτά με τον τελευταίο αναβάτη μοιράζοντας της θέσεις από μια προ τελευταία και μια τελευταία αντίστοιχα ώστε να ειναι και οι δυο ευχαριστημένοι. Στην open ο συνήθεις ύποπτος Ροσσολατος Σταύρος κατάφερε μετά από δυο τελειες σχεδόν εκκινησεις και μια τεράστια μονομαχία στο 2ο σκέλος να πάρει μια Πέμπτη (5) και μια Τετάρτη (4) θέση και να φυγει με το μετάλλιο του τέταρτου (μιας και βραβεύονται οι τρεις πρώτοι με κύπελλο και οι τρεις επόμενοι με μετάλλιο ) και να διαφημίσει για μια ακόμα φορά το νησί του και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην συνέχεια ο Βουτσινος Ερρικος έδειξε οτι αγώνα με αγώνα αποκτάει εμπειρία και άλλον αέρα επάνω στην μοτοσυκλέτα και κατάφερε να κατακτήσει μια δέκατη τεταρτη (14) και μια δέκατη Πέμπτη (15) θέση, και τέλος ο Μαραγκός Ιωσηφ συμμετεχοντας πρώτη φορά για φέτος σε αγώνα έδειξε ετοιμοπόλεμος με την κατάκτηση μιας δέκατης πέμπτης (15) και μιας δέκατης (10) ύστερα από μια εξαιρετική εκκίνηση. Ό μικρός μας αθλητής Γανωτης Δημητρης στην κατηγορία mx65 συνεχίζει με τίς καλές τού εμφάνισης και να παλεύει δυναμικά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα καθώς έφυγε από το Αργος με μία 3η και 2η θέση.
Το πρωτάθλημα θα λάβει τέλος στις 19/11 στην δημοτική πίστα της Χαλκίδας ! Ο Μο.Συ.Σ σας εύχεται κάθε επιθυμία σας να γίνετε πραγματικότητα με επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους !

Γραφείο τύπου ΜΟ.ΣΥ.Σ

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/5)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/5) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …