ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ

Οι Νέοι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ Κυκλάδων ενώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό!

Ο 2ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00 στην Α’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου “Δημήτριος Βικέλας”.
Η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης οδήγησε στην απόφαση ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει θεσμός. Έτσι οι Νέοι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και τα ΜΜΕ Κυκλάδων δίνουν και πάλι ραντεβού στο γήπεδο προκειμένου αυτή τη φορά να στηρίξουν τον Σύλλογο Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Κυκλάδων, στον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα.
Ο φετινός αγώνας θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, ενώ θα έχει και έναν εκλεκτό καλεσμένο, τον παλαίμαχο αθλητή και νυν προπονητή Μηνά Γκέκο που έκανε σπουδαία καριέρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα!
Τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 3 ευρώ και η διάθεσή τους ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο κατάστημα αθλητικών ειδών Admiral (Θυμάτων Σπερχειού 10, Ερμούπολη).

Check Also

Μπάσκετ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στις Κυκλάδες

Μπάσκετ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στις Κυκλάδες Α.Ο Ερμούπολης – Α.Ο Μυκόνου 39-55 U14 αγοριών …