ΧΡΥΣΟ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ IFBB

Μετά από τέσσερα χρόνια το bodybuilding επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και το Βελλίδειο

Συνεδριακό Κέντρο με την διοργάνωση της IFBB-ΕΟΣΔ για το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης.

Οι λάτρεις του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος (200 περίπου αθλητές) και να παρευρεθούν σε ένα από τους πιο σπουδαίους θεσμούς του bodybuilding σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στην συνεδριακή αίθουσα του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου Συνεδριακού Κέντρου της Ελλάδος. 

Την Σύρο και τις Κυκλάδες εκπροσώπησε ο Γιώργος Αθανασίου. Ο Γιώργος έφυγε με ακόμα ένα τίτλο στις αποσκευές του, συμμετέχοντας στην κατηγορία των 90 κιλών όπου πήρε την πρώτη θέση, αντιμετωπίζοντας τους 12 καλύτερους αθλητές της Ελλάδος στην κατηγορία του.

Φυσικά, εκτός από την σκληρή και επίπονη προπόνηση και την αυστηρή διατροφή υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες. Όπως πάντως λέει ο ίδιος, σημαντικό ρόλο σε αυτή του τη νίκη έπαιξε ο φίλος του και προπονητής του Δαυίδ Μπαλάσας, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Ο Γιώργος το τελευταίο καιρό έδειξε μεγαλύτερο ζήλο, ωστόσο, η ακατανίκητη θέληση και το πείσμα του  δεν τον άφηνε να σταματήσει με αποτέλεσμα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και τον αρχικό του στόχο.

Ο Γιώργος Αθανασίου είναι ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου “Global X Gym” στην Ερμούπολη και τώρα βάζει «πλώρη» για τον επόμενο μεγάλο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τις προσεχείς εβδομάδες σε μια σειρά αγώνων σε διεθνές επίπεδο και προβάλλοντας το νησί μας και τον αθλητισμό εκτός Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση  της IFBB είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.   

Πηγή: cyclades24.gr

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7) Το σπουδαίο φιλικό των Legends 2004 για την επέτειο …