ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Τα κάλαντα έψαλλε χθες, παραμονή Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία του Δ.Σ., των προπονητών και

των αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ σε ευαγή ιδρύματα, στην Καθολική Επισκοπή και στην Μητρόπολη Σύρου.
Τους αθλητές/τριες συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ομάδος κ. Αντώνης Βαρθαλίτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Μάνης, ο Γεν. Αρχηγός Λευτέρης Λαζαρίνος και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Νικολακόπουλος Σωτήρης. Μαζί τους βρέθηκαν και οι π…ροπονητές Αραβοσιτάς Γιώργος και Σαγκινέτου Ελπίδα, όπως και η έφορος του παιδικού τμήματος Ζαφειράκου Ελένη.
Η αρχή έγινε από το Γηροκομείο του Αγ. Παντελεήμονα Ερμουπόλεως, όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. Νικήτας Γρυπάρης και οι εκεί εργαζόμενοι. Ακολούθως μετέβην στην Καθολική Επισκοπή Σύρου, όπου έψαλλαν τα κάλαντα στον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου Σεβασμιότατο Πέτρο Στεφάνου και κατόπιν το αυτό έπραξαν και στο Καθολικό Γηροκομείο των «Αδελφών του Ελέους».
Μετέπειτα επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, όπου και ύμνησαν την Θεία Γέννηση στον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος τους προσέφερε και αναμνηστικά δώρα ευχόμενος επιτυχίες και πρόοδο, ατομικές και ομαδικές.
Τέλος, οι αθλητές του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ. της ομάδας, είχαν την χαρά επισκεπτόμενοι το Γηροκομείο του Αγ. Ιωάννου Ταλάντων να αποδώσουν στο εκεί προσωπικό και στον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Μανδηλαρά χρηστικό και πολύτιμο υλικό για τους εκεί τροφίμους γέροντες και να συνομιλήσουν μαζί τους βλέποντας ένα άλλο πρόσωπο της ζωής, που πρέπει να τιμούν και να βοηθούν, όποτε δύνανται, και κυρίως να μην ξεχνούν.
Δείτε βίντεο από το γραφείο τύπου του Άρη και περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

http://www.youtube.com/watch?v=nhRqWCw2P7g&feature=share

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

 

Check Also

Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ στην Σύρο (Φωτο)

Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ στην Σύρο Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου …