Αύριο βράδυ η απόφαση για την Γ Εθνική

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον στον Α.Ο Σύρου πριν πάρουν την οριστική απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα αγωνιστική χρονιά. Πριν από λίγο, τα νέα μέλη της ομάδας, έστω και αν ακόμη δεν έχουν συγκροτηθεί σε σώμα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη κουβέντα επί του θέματος. Για το λόγο, του ότι δεν υπήρξε απαρτία, το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο (2/8, 21.30), όπου θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Στους παράγοντες του Α.Ο Σύρου επικρατεί αισιοδοξία από το γεγονός ότι οι Συριανοί αθλητές πήραν την πρωτοβουλία να «βάλουν πλάτη», προκειμένου η ομάδα να μη χάσει την ευκαιρία της Γ Εθνικής. Ωστόσο, προβληματισμός και φόβος  έδειξε να υπάρχει, στο γεγονός… του αν μπορούν να ακολουθούν όλοι οι Συριανοί αθλητές τα εκτός έδρας παιχνίδια τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το πρωί του Σαββάτου (09.00) αρκετοί Συριανοί ποδοσφαιριστές θα συναντηθούν (κατόπιν πρωτοβουλίας του Κυριάκου Μανουδάκη) σε γνωστό καφέ της πλατείας Μιαούλη, προκειμένου να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Θετικό είναι ως τώρα το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι Συριανοί δείχνουν θετική διάθεση, κάτι που προκαλεί αισιοδοξία στην ομάδα.

Απόφαση αύριο ζητάει και ο Γιώργος Ρούσσος

Ο χρόνος κυλάει «επικίνδυνα» για την ομάδα, καθώς βαδίζουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρούσσος, ζητάει πλέον (όπως είναι λογικό) άμεση απάντηση (αύριο) για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα, ώστε να ξεκινήσει από αύριο το πλάνο του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Check Also

Εγκαίνια του γηπέδου στον Πάγο με βανδαλισμούς

Εγκαίνια του γηπέδου στον Πάγο με βανδαλισμούς Δεν πρόλαβε να παραδοθεί το γήπεδο στο κοινό …