Αύριο η κρίσιμη συνάντηση

Μέσα από την οποία θα βγουν αρκετά συμπεράσματα…

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_nlikehome

Μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ξενοδοχείο Διογένης, στον Α.Ο Σύρου ετοιμάζονται για το δεύτερο «ραντεβού» που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο γνωστό ξενοδοχείο της Ερμούπολης.

Τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο Σύρου και οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι επενδυτές, θα συναντηθούν αύριο (23/5), σε μια συνάντηση που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Στο πρώτο ραντεβού που δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, επικράτησε μια αισιοδοξία, με τους παρευρισκόμενους να δείχνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

severo-cafe-bar

Μια πρώτη εικόνα από το πόσο ψηλά θα ανέβει ο «πήχης» του φετινού μπάτζετ, θα έχουν αύριο την ευκαιρία να συζητήσουν οι άνθρωποι της ομάδας, με τις κουβέντες να είναι σαφώς πιο προχωρημένες σε σχέση με την πρώτη συνάντηση. Μπορεί ακόμη να μην έχουν γίνει εκλογές, ενόψει της σύστασης του νέου διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο για να μη χαθεί χρόνος, οι άνθρωποι που είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν τη νέα χρονιά, θα συζητήσουν θέματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος της ομάδας.

Συγκρατημένος ο Γιώργος Φώσκολος

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, προκειμένου να μας μεταφέρει τα μηνύματα που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της ομάδας. Ο Συριανός παράγοντας τόνισε: «Αύριο θα δούμε αν τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Το αυριανό κάλεσμα είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες και να είμαι ειλικρινής περιμένω μεγαλύτερη ανταπόκριση. Περιμένουμε  την στήριξη όλου του νησιού. Αύριο λοιπόν θα δούμε αν τα μηνύματα θα είναι αισιόδοξα».

Προβληματισμός από τα δημοσιεύματα «κακόβουλων» ιστοσελίδων

Ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι στην αυριανή συνάντηση, είναι Δημοσίευμα  ιστοσελίδας, που έκανε λόγο για κρούση του Α.Ο Σύρου σε δυο ποδοσφαιριστές. Δημοσίευμα που όπως φαίνεται έβγαλε από τα «ρούχα» τους πολλούς, καθώς γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα λειτουργεί και ως εταιρία «μάνατζερ» παικτών, που παίζουν «βρόμικο» παιχνίδι εις βάρος των ομάδων.Μάλιστα άνθρωποι από το κοντινό περιβάλουν του Α.Ο Σύρου, μας διαβεβαίωσαν πως τα ονόματα των δυο ποδοσφαιριστών που γράφτηκαν, προτάθηκαν και σε άλλες δυο ομάδες των Κυκλάδων.

Προβληματισμός και στον Άκη Πύργο

Που ως γνωστό έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στην ομάδα και να βοηθήσει το σύλλογο στη νέα δύσκολη προσπάθεια. Τα μηνύματα που πήραμε από τον Συριανό παράγοντα δεν φαίνεται πως είναι και τόσο ευχάριστα, με τον Συριανό επιχειρηματία (σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του) να δηλώνει.

«Δεν ξέρω αν είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Ειλικρινά. Εγώ όπως σας έχω πει, θέλω να βοηθήσω όπως όλοι μας  και στόχος  είναι να φτιάξουμε μια σοβαρή διοίκηση που όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τον Α.Ο Σύρου στην Γ Εθνική. Μου μετέφεραν προχθές, ότι γράφτηκε από κάποια ιστοσελίδα πως ο Α.Ο Σύρου έκανε κρούση σε δυο ποδοσφαιριστές. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ακόμη δεν έχουμε διοίκηση και κάποιοι φρόντισαν να μοιράζουν ονόματα γύρο γύρο; Ακόμη και να μην αληθεύουν οι δυο περιπτώσεις, ίσως και να έπρεπε να βγει κάποιος να το διαψεύσει. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή που περνάμε προς τα έξω και με τέτοια δημοσιεύματα «κλείνουμε την πόρτα» σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να βοηθήσει. Πρώτα διοικητικό συμβούλιο, μετά προπονητής και μετά ρόστερ. Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Η αυριανή συνάντηση νομίζω πως θα είναι πολύ κρίσιμη».

 

Check Also

Στη Σάμο για το δεύτερο «τρίποντο» η Ελλάς

Στη Σάμο για το δεύτερο «τρίποντο» η Ελλάς Στη Σάμο βρίσκεται από σήμερα το πρωί …