Α.Ο Σύρου: Αυτοί μένουν, αυτοί μπαίνουν

Βγήκαν χθες τα πρώτα συμπεράσματα από την συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο Σύρου. Μέσα από την χθεσινή συνάντηση, έγιναν οι πρώτες κουβέντες για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα διευκρινίστηκε και το ποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν στο πλευρό της ομάδας, στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει για την Γ Εθνική.

severo-cafe-bar

Άκης Πύργος: πολυμετοχικότητα με πρόεδρο Κοινής αποδοχής

Γιώργος Φώσκολος: Βαθιά ΑΟΣίτης

Θετικοί υπό προϋποθέσεις να συνεχίσουν στο πλευρό της ομάδας δείχνουν οι Γιώργος Φώσκολος, Πέτρος Ραουζαίος, Έλενα Καρύγιαννη, Αντώνης Μακρυωνίτης, Χρήστος Πετρουτσάτος (OKIO), Κώστας Καλούδης και Κώστας Ρούσσος (Θεόφυλλος), με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο και τους τοπικούς φορείς.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της επιστροφής του Άκη Πύργου στην ομάδα, όπως και της δικηγόρου κ. Δώρας Καρτάνου που έχει πρόθεση να βοηθήσει. Τίποτα ως τώρα δεν είναι δεδομένο, ωστόσο μετά την χθεσινή συνάντηση, τα μηνύματα ήταν σίγουρα ενθαρρυντικά.

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση «κάλεσμα» του Α.Ο Σύρου σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στη νέα προσπάθεια της ομάδας, ενώ στις αρχές Ιουνίου θα γίνουν και οι εκλογές, με στόχο την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

 

Check Also

Συνάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Υπουργό, Γιάννη Βρούτση

Συνάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Υπουργό, Γιάννη Βρούτση Η σχετική ανακοίνωση: Κύριε-α Πρόεδρε, Αγαπητοί …