Επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή Δημήτριου Βικελα (Φωτο-Βίντεο)

Επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή Δημήτριου Βικελα (Φωτο-Βίντεο)

Την Τρίτη το μεσημέρι και κατά την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησε η επιμνημόσυνη Δέηση στη Μνήμη του Δημήτριου Βικέλα. Ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού ύμνου από την υψίφωνο Βασιλική Καραγιάννη συνοδεία της συντονίστριας Σοφίας Βαμβακοπούλου.

Κατάθεση Στεφάνου στην προτομή του Βικέλα

Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης στεφάνι κατέθεσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούσης. Ακολούθησε ο Δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου, η Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα Λοράνς Αουέρ. Εκ μέρους των Περιφερειών Νοτίου Ελλάδας και Αττικής, στεφάνι κατέθεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και η Αντιοπεριφεριαρχης Αττικής Βασιλική Μιλλούση.

Στεφάνι κατέθεσαν επίσης ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ε Γιώργος Καπελλάκης, Ισίδωρος Κούβελλος (πρόεδρος Δ.Ο.Α), Πάνος Ξενοκώστας (Πρόεδρος ΟΝΕΧ), Βούλα Ζυγούρη (πρόεδρος συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (πρόεδρος συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών). Μιχάλης Μουρούτσος (εκ μέρους των Ελλήνων Ολυμπιονικών που κατέκτησαν Χρυσό Μετάλλιο), Εύη Μωραϊτίδου (εκ μέρους Ολυμπιονικών που κατέκτησαν Ασημένιο μετάλλιο), Μαρία Γεωργάτου (εκ μέρους των Ολυμπιονικών που κατέκτησαν Χάλκινο μετάλλιο), ο Θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, Μανώλης Στεφανουδάκης (παραολυμπιονίκης), Ανδρέας Κατσαρός (παραολυμπιονίκης), Γιάννης Κωστάκης (Παραολυμπιονίκης), Τάκης Φύσσας (εκπρόσωπος Εθνικής EURO 2004), Ειρήνη Αινδιλή (Αντιπλοίαρχος και Ολυμπιονίκης-Εκπρόσωπος ΑΣΑΕΔ) και Θοδωρής Βλάχος (εκπροσωπώντας Ομοσπονιαδκούς προπονητές).
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου.

Δείτε παρακάτω βίντεο του Logotypos.gr από την κατάθεση Στεφάνων στην προτομή του Δημήτριου Βικέλα και φωτογραφίες από την πρωινή εκδήλωση.
Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …