Βασικός με την Εθνική ο Φρέρης

Βασικός με την Εθνική ο Φρέρης…

Στην αρχική σύνθεση της Εθνικής μας Ομάδας (Κ16), στο φιλικό την ΑΕΚ, ο Συριανός ποδοσφαιριστής και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, Νίκος Φρέρης (ξεκίνησε από την ακαδημία Α.Π Σύρος 2002).

Ο ταλαντούχος άσσος ήταν στις βασικές επιλογές του προπονητή του Νίκου Κεχαγιά, πράγμα βέβαια που αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση για τον ίδιο.

Η Εθνική Ομάδα αντιμετώπισε την Ένωση, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά απόψε το μεσημέρι όπου και επιβλήθηκε με 5-1.

Δύο γκολ για το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά σημείωσε ο Οικονόμου και από ένα οι Καστανάρας, Κίτσου και Σόροβος.

Η αρχική σύνθεση της Εθνικής: Παπαδούδης, Φρέρης, Χριστόπουλος, Σμπώκος, Ζαννής, Γκαρνέτας, Τόρρα, Κρυπαράκος, Καστανάρας, Κωνσταντέλιας, Κίτσος.

Έπαιξαν και οι: Αυγερινός, Γωγουβίτης, Χριστοφιλόπουλος, Δήμος, Οικονόμου, Σόροβος, Τζαβίδας, Κιτσάκης, Χαϊκάλης, Κουλιεράκης.

Πηγή :
arthografos.gr

Check Also

Οι ευχές του Νέου Α.Ο Σύρου στην Ελεονώρα Παλαιολόγου

Οι ευχές του Νέου Α.Ο Σύρου στην Ελεονώρα Παλαιολόγου για την χειρουργική επέμβαση που έκανε …