ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΤΟΥ BVA Η ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Την πρώτη θέση στο μικτό του 2ου τουρνουά της BVA κατέκτησε η Συριανή αθλήτρια που προέρχεται

από τα σπλάχνα του Φοίνικα Άντζελα Βαμβακούση.

Με 45 ομάδες, πολύ δυνατά παιχνίδια, ομάδες ακόμη και από την Αίγινα και την Πάτρα και έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκε το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαϊου το 2ο τουρνουά της BVA ενταγμένο στη σειρά Beach Volley Series.

Το Σάββατο στην κατηγορία του ενός αστεριού (amateur) στους άνδρες οι Αράπης-Αράπης, που ήρθαν από την Πάτρα για να παίξουν στο τουρνουά, κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τους Σεϊμέκη-Μιχαλέλη με 2-0 (15-5 15-12). Οι νικητές στον ημιτελικό είχαν αποκλείσει τους Αγγελόπουλο-Παπαδόπουλο και οι ηττημένοι τους Σαγρή-Αλεξόπουλο. Στις γυναίκες οι Σιρίνινα-Κατσαρού έπειτα από ένα εντυπωσιακά δυνατό τουρνουά νίκησαν με 2-0 (15-10 15-11) τις Βεντούρη-Παπαδοπούλου. Οι νικήτριες στον ημιτελικό είχαν αποκλείσει τις Γλύκα-Τζαβάρα και οι ηττημένες τις Δούκα-Παλούκα.

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior) στους άνδρες ο έφηβος Τσιγαρίδας στα 51 του με συμπαίκτη το Λίνο κέρδισαν με 2-1 (17-15 10-15 11-5) έπειτα από ένα εντυπωσιακό τελικό τους Γιωτάκη-Μαρμαρινό. Οι νικητές στον ημιτελικό είχαν κερδίσει τους Καπάτο-Ζακίλα και οι ηττημένοι τους Δράκο-Περρή.

Τέλος στο μικτό είχαμε και μια δική μας αθλήτρια από την Σύρο και το πρώην παίκτη του Φοίνικα. Βαμαβακούση και Παπακυριακού νίκησαν με 2-0 (15-10 15-11) τους Καλούδη-Σαρτζετάκη. Οι νικητές στον ημιτελικό είχαν αποκλείσει τους Παπαεμμανουήλ-Γονίδη και οι ηττημένοι τους Αγγελοπούλου-Λίνο.

Οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Devilion, Demon, Coffee and Things, Cartel, Oops, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA στο Καράβι στις 10 Μαϊου

 

Check Also

Γιώργος Λεονταρίτης: «Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν την ελπίδα για το αύριο» [vid]

Γιώργος Λεονταρίτης: «Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν την ελπίδα για το αύριο» [vid] Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων …