Δαφνάς: Ευχαριστώ σε γονείς, παιδιά και Λεονταρίτη

Δαφνάς: Ευχαριστώ σε γονείς, παιδιά και Λεονταρίτη

Με προσωπική τοποθέτηση ο προπονητής της ακαδημίας της Ελλάς Σύρου Γιάννης Δαφνάς που οδήγησε την ομάδα Κ12 στο πρώτο Final-4 τα τελευταία τέσσερα χρόνια (μετά την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας), ευχαριστεί γονείς, παιδιά και τον υπεύθυνο της ακαδημίας.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του ομίλου μας, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, μέσα και έξω από το γήπεδο και για το επίπεδο και τις αρχές που έδειξαν στους αγώνες το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται.
Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, που με την καθημερινή τους δουλειά την επιμονή και υπομονή τους καθώς και τη
συμμετοχή τους στις προπονήσεις και στους αγώνες κατάφεραν να κάνουν την ομάδα μας υπερήφανη με σεμνότητα, ταπεινότητα και αγάπη προς αυτήν.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον υπεύθυνο της ακαδημίας κύριο Ευάγγελο Λεονταρίτη για τη στήριξη του προς το πρόσωπό μου και την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Δαφνάς
Προπονητής ποδοσφαίρου
Ακαδημίας ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Αθλητική εκπομπή «Στο VAR» (18.00-20.00) Live Audio

Αθλητική εκπομπή «Στο VAR» (18.00-20.00) Live Audio Σήμερα στις 18.00 άλλη μια αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή …