«Δεν με αγχώνει-Πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια…»

«Δεν με αγχώνει-Πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια…»

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 15.30 έχουμε το μεγάλο νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε Αίαντα Σύρου και Ελλάς Σύρου. Ο προπονητής του Αίαντα Χρήστος Πελέκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα, κάτι που έχει οδηγήσει τον σύλλογο στην 1η θέση του Α ομίλου της Β κατηγορίας. Παράλληλα ο Αίαντας έχει αποκλείσει από τον θεσμό του Κυπέλλου τον Παμμηλιακό της Α κατηγορίας και πλέον το Σάββατο ετοιμάζεται για την 2η φετινή υπέρβαση.

Σε δηλώσεις του στο Syros-Sports ο Χρήστος Πελέκης είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου που δεν με αγχώνει καθόλου και όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα! Όλες τις ομάδες τις βλέπουμε το ίδιο και πάντα διεκδικούμε την νίκη. Μας ενδιαφέρει να παίζουμε σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο.  Tο ίδιο θα κάνουμε και στον αγώνα κυπέλλου! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε όσο πιο λίγα λάθη γίνεται μέσα στο αγώνα!

Η Ελλάς είναι μια πολύ καλή ομάδα με ένα τεράστιο μπάτζετ για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά!

Κλείνοντας θα ήθελα ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει την προσπάθεια και των δύο ομάδων! Για το πρωτάθλημα μας, δουλεύουμε σκληρά και επαγγελματικά καθημερινά και έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε πρώτοι χάρη στο φανταστικό κλίμα που έχουν φτιάξει οι ποδοσφαιριστές μου! Στην αντρική ομάδα είδη έχουν χρησιμοποιηθεί 7 ποδοσφαιριστές ηλικίας 15 ετών και 6 ποδοσφαιριστές κάτω τον 18 ετών που πλαισιώνουν την ομάδα μας. Αυτό θέλουμε, αυτό είχαμε σχεδιάσει από την αρχή και αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό ώστε τα επόμενα χρόνια να δούμε μια Συριανή ομάδα να πρωταγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες με δικά της παιδιά!»

Check Also

Α.Π Σύρος 2002: Με 3 τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών!!!

Α.Π Σύρος 2002: Με 3 τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών!!! Μέσα από ανακοίνωση της η ακαδημία …