«Δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή…»

«Δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή…»

Ο νέος πρόεδρος του Α.Ο Πάγου κ. Νίκος Φρέρης (Κριθάρης) μιλάει στο Syros-Sports.gr για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στον προεδρικό θώκο της ομάδας.Ο Συριανός επιχειρηματίας τονίζει πως ο Πάγος θα κατεβάσει ένα τμήμα την φετινή σεζόν λόγο δυσκολιών και κορονοϊού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της κατηγορίας.

Πως και πήρες την απόφαση να θέσεις τον εαυτό σου υποψήφιο στις εκλογές του Α.Ο Πάγου για μια ακόμη χρονιά;

«Η αλήθεια είναι πως ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής. Είχα πει σε όλους πως δεν θα ξανασχοληθώ διοικητικά με την ομάδα, αλλά θα βοηθήσω όσο μπορώ χωρίς να βρίσκομαι στο Δ.Σ. Τελικά άλλαξα την απόφαση μου, καθώς δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή».

Πως βλέπεις πλέον τα πράγματα στην ομάδα σου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω και του Κορονοϊου;

«Κατά τη γνώμη μου, σε όλες τις ομάδες η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς θα αντιμετωπίσουμε και θα ακολουθήσουμε τα δεδομένα της εποχής»

Είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες μια φημολογία πως ο Πάγος δεν θα κατεβάσει ανδρικό φέτος και θα ασχοληθεί μόνο με τις υποδομές του. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Όπως αναφέραμε και πριν, η χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη. Έτσι αποφασίσαμε να κατεβάσουμε ένα τμήμα, σε σχέση με άλλες εποχές που κατεβάζαμε 2 και 3 τμήματα αντίστοιχα».

Στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, ο Πάγος θέλει μια ή δυο κατηγορίες;

«Για αγωνιστικούς και μόνο λόγους η ομάδα θέλει δυο κατηγορίες. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, οπότε καλύτερα θεωρώ πως είναι οι δυο κατηγορίες. Δεν θα είμαστε αρνητικοί όμως σε ενδεχόμενο αίτημα της ΕΠΣΚ να γίνει το πρωτάθλημα σε μια κατηγορία. Η ΕΠΣΚ γνωρίζει καλύτερα τι πρέπει να γίνει για την ομαλή διεξαγωγή  του πρωταθλήματος της, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ελλάδος»

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον πρόεδρο του Πάγου Νίκο Φρέρη;

«Θα προσπαθήσω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για το καλό της ομάδας και να αντεπεξέλθω με τον καλύτερο τρόπο στα νέα μου καθήκοντα.»

 

 

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …