Δεύτερη νίκη για Άνω Σύρο, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πάγου

Δεύτερη νίκη για Άνω Σύρο, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πάγου…

Την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε η Άνω Σύρος, που επιβλήθηκε 6-2 του Πάγου σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με κορυφαίους τους Νίκος Σαγκινέτο και Λευτέρη Μπάιλα η ομάδα του Γιώργου Φωτεινιά έφτασε τους 6 βαθμούς πλέον στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα του Χρήστου Ζαχαρίου όπως είναι γνωστό κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με πολλά παιδιά μικρής ηλικίας για τις εμπειρίες.

Δείτε παρακάτω την διακύμανση του σκορ:

Η Άνω Σύρος προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Μπάιλα στο 9΄. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Νίκος Σαγκινέτος στο 28ο λεπτό. Στις αρχές τις «επανάληψης» ο Μπάιλας έκανε 3 τα τέρματα των τυπικά γηπεδούχωνμε τον Σαγκινέτος να γράφει το 4-0 στο 52΄. Ο Μπάιλας «χτύπησε» ξανά στο 65΄ για το 5-0. Το έκτο τέρμα της ομάδας του Γιώργου Φωτεινιά σημείωσε ο Νίκος Σαγκινέτος με πέναλτι.

Στο 76΄ ο Πάγος μείωσε με γκολ του Καμπάνη σε 6-1. Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Σούμπιτσης στο 79΄

Άνω Σύρος (Φωτεινιάς): Νικητίδης, Φωτεινιάς , Δεναξάς , Μιχάλοβιτς, Ηλιάδης , Τρόκα, Μπλάμο, Περιστεράκης, Σαγκινέτος Ν., Μπάιλας, Σαγκινέτος Μπ .

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ψυλλάκης, Λούβαρης, Ρούσσος, Φραγκουδάκης, Λύτης

Πάγος (Ζαχαρίου): Σούμπιτσης, Κουκουλογιάννης, Ρουσσουνέλος, Τουντόζε, Καλιακάτσος , Βουτσίνος , Σκορδίλης, Αρακάς, Ευαγγελόπουλος, Ρούσσος Κ. , Λαζαρίνος

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αναστασίου, Καμπάνης, Παννή, Κενίνι

Check Also

«Ήρεμη δύναμη ο Ζιάβρας, πιο κοντά στο Φώσκολο ο Πύργος (AUDIO)

«Ήρεμη δύναμη ο Ζιάβρας, πιο κοντά στο Φώσκολο ο Πύργος (AUDIO) Καλεσμένος της αθλητικής εκπομπής …