Διαγόρας Μυτιλήνης: Ομόφωνη απόφαση για Γ’ Εθνική!

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, οι άνθρωποι της ομάδας σέβονται την ιστορία του συλλόγου και δεν αφήνουν τους κόπους τους να πάνε χαμένοι…

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα γίνει η τρίτη ομάδα από το νησί μας, που θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα στην ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που ολοκληρώθηκε στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, αποφασίστηκε ο Διαγόρας να πει “ναι” στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου, τις προσπάθειες όλων αυτών των ετών και κυρίως τους κόπους της περσινής χρονιάς, στο θρίαμβο της κατάκτησης του νταμπλ.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα πιάνουν από αύριο κιόλας δουλειά, ώστε να καλύψουν το όποιο χαμένο έδαφος, γνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους πολλά να διευθετήσουν. Πρώτο και καλύτερο το θέμα του προπονητή, με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει και τους στόχους να έχουν εντοπιστεί.

Μετά τον Αιολικό λοιπόν και ο Διαγόρας βρήκε τη λύση, αποτελώντας έτσι το δεύτερο εκπρόσωπο της ΕΠΣ Λέσβου στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μόνο στην ΑΕΛΚ δεν κινείται τίποτα, μετά τον υποβιβασμό από τη Football League, αλλά ακόμα κι έτσι το γεγονός ότι το νησί μας θα έχει δύο ομάδες στον όμιλο αποτελεί επιτυχία.

Πηγή: sportlesvos.gr

Check Also

Ευχές στις μικτές μας ομάδες

Ευχές στις μικτές ομάδες που ξεκινούν σήμερα τους αγώνες τους στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων… …