ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ

Τον αγώνα του Α ομίλου της Γ Εθνικής ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Ορφέα Ελευθερούπολης θα διευθύνει ο Συριανός διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του Συριανού διαιτητή που εκπροσωπεί το νησί μας επάξια σε μεγάλα πρωταθλήματα.
Διαιτητής προσόντων και ρεκόρ ο Κουμπαράκης
Ίσως να είναι και μοναδικό κατόρθωμα αυτό που πέτυχε ο 25χρονος Συριανός ρέφερι Στέφανος Κουμπαράκης. Την περσινή αγωνιστική περίοδο σφύριξε 74 παιχνίδια. Εξ ΄ αυτών τα 54 για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και τα 20 εθνικών κατηγοριών (Γ΄εθνική, Δ΄ εθνική, υποδομών κ.λπ.).
Ως τώρα, τη φετινή χρονιά, παρότι υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Κομοτηνή, έχει διαιτητεύσει 33 παιχνίδια. Τα 8 παιχνίδια είναι για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.
Ο Στέφανος Κουμπαράκης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρόσφατα τελείωσε στο ίδιο πανεπιστήμιο και το μεταπτυχιακό του. Είναι για τρίτη χρονιά στον πίνακα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και στα ταλέντα της footballeague.

Check Also

«Ματσάρα» στη Σύρο με νικητή τον Πάγο στο τοπικό ντέρμπι

Ματσάρα στη Σύρο με νικητή τον Πάγο στο τοπικό ντέρμπι… Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή …