6ΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ-1ΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ

Την 6η θέση στην γενική κατάταξη του 12ου Χειμερινού Διάπλους που έγινε στον κόλπο της Βουλιαγμένης κατέλαβε ο Μάρκος Ξαγοράρης, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με χρόνο 18, 34

στην κατηγορία των 1000 μέτρων. Μάλιστα ο Συριανός αθλητής του ΝΟΣ είχε την καλύτερη επίδοση από την κατηγορία της ηλικίας του (45-60 ετών), σε μια σπουδαία διοργάνωση που έγινε στην «παγωμένη» Βουλιαγμένη.

Ο συγκεκριμένος κολυμβητικός αγώνας ανοικτής θάλασσας γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή και προσφέρει αρκετές συγκινήσεις για του λάτρεις της χειμερινής κολύμβησης, που όλο και περισσότερο πληθαίνουν. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών, αφού μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν στις τρεις κατηγορίες αποστάσεων (1000, 2500 και 5000 μέτρων) πάνω από 400 άτομα διαφορετικών ηλικιών, από έφηβους έως και υπερήλικες.

Ο Μάρκος Ξαγοράρης μίλησε στο Syros-Sports.gr γι αυτή τη μεγάλη εμπειρία: «Όλα ήταν πανέμορφα. Ήταν μια σπουδαία διοργάνωση μέσα από την οποία έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Το σημαντικό είναι ότι έδωσαν το παρών και άνθρωποι με ειδικές ανάγκες οποίοι όπως καταλαβαίνεται καταχειροκροτήθηκαν».

Check Also

Με δυο αθλητές στον αγώνα πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Optimist ο Ν.Ο Σύρου

Με δυο αθλητές στον αγώνα πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Optimist ο Ν.Ο Σύρου Την περασμένη …