Επιστρέφει το Διεθνές τουρνουά-Φιλικά και στην Σερβία ο Φοίνικας

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Φοίνικας Σύρου, μέσω του γραφείου τύπου του, μέσα από το οποίο ενημερώνει για το Διεθνές τουρνουά που θα γίνει στην Σύρο, αλλά και το ταξίδι της ομάδας στην Σερβία.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του θα έχει ο Φοίνικας Σύρου στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στη Β’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.  Στη Σύρο θα έχουν μεγάλες δυνάμεις τόσο του εγχώριο όσο και του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, αφού στο νησί θα βρεθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟΚ, από την Σερβία η Βοϊβοντία, αλλά και από την Κύπρο ο Παφιακός. Το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ που επιστρέφει μετά από μία μικρή διακοπή είναι μία συνδιοργάνωση του ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η ομάδα της Σερβίας θα φιλοξενηθεί από το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου από τις 24 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 του ίδιου μήνα και θα πάρει μέρος ταυτόχρονα και στο  Διεθνές τουρνουά. Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας η Βοϊβοντίνα θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα στο διάστημα του τουρνουά που διοργανώνει το τριήμερο από 4 έως και 6 Οκτωβρίου.

Το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ – Παφιακός            18:00

Φοίνικας Σύρου – Βοϊβοντίνα     20:30

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Βοϊβοντίνα – Παφιακός 17:00

Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ 19:30

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ – Βοϊβοντίνα         12:00

Φοίνικας Σύρου – Παφιακός       15:00

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Ήττα του Φοίνικα στον τελικό του πρωταθλήματος Αιγαίου

Ήττα του Φοίνικα στον τελικό του πρωταθλήματος Αιγαίου Πλησίασαν την ανατροπή οι Νεάνιδες του Φοίνικα …