«Θα δικαιωθούμε, όλα θα λυθούν σε 1 λεπτό»

«Θα δικαιωθούμε, όλα θα λυθούν σε 1 λεπτό»

Με αφορμή την ένσταση του Αίαντα Σύρου στο Νέο Α.Ο.Σ, πράγμα σπάνιο για τα Ελληνικά δεδομένα σε πρωτάθλημα Κ12, ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου Γιώργος Φώσκολος δίνει την δική του απάντηση στο Syros-Sports.

Ο Συριανός παράγοντας τονίζει πως έχει δίκιο η ομάδα του και θα δικαιωθεί, ενώ παράλληλα αφήνει υπονοούμενα πως… ο λόγος της ένστασης συνδέεται και με τα φιλικά παιχνίδια που δεν παίζουν οι άλλες ακαδημίες την ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να έρθουν όλες οι ακαδημίες να καθίσουμε σε ένα τραπέζι με τον πρόεδρο της Ένωσης μπροστά και με κάμερα και δημοσιογράφο, για να δούμε τελικά ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Εμείς δεν θέλουμε να κόψουμε τη μπάλα σε κανένα παιδί. Θέλουμε να παίζουν όλες οι ηλικίες και να καμαρώνουμε παιδιά σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Απλά με την σειρά μας θέλουμε και εμείς να μη στενοχωρούμε τα δικά μας παιδιά της ακαδημίας που δεν παίζουν σε διάφορα τουρνουά που κάνουν οι ομάδες. Η ένσταση είναι δίκαιη και η ομάδα του Αγιαξ παρά το γεγονός ότι δεν μας ενδιαφέρει θα δικαιωθεί. Καλώ όλες τις ακαδημίες να τα πούμε από κοντά παρουσία του προέδρου της Ένωσης Ρένου Φρέρη και θα δείτε ότι όλα θα λυθούν σε ένα λεπτό»

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …