Δηλώσεις Φώσκολου, Αραβαντινού, Ραουζαίου (Βίντεο)

Στην κάμερα του Sportcyclades24.gr μίλησαν αμέσως μετά τον αγώνα του Α.Ο Σύρου με τον Α.Π.Ο Κερατσίνι οι πρόεδροι των δυο ομάδων Γιώργος Φώσκολος και Αντώνης Αραβαντινός.

Μέσα στον βίντεο των δηλώσεων φιλοξενούνται δηλώσεις και του αντιπροέδρου του Α.Ο Σύρου κ. Πέτρου Ραουζαίου, ο οποίος μάλιστα μέσα από την προσωπική του σελίδα του Facebook ζητάει την στήριξη από όλους τους τοπικούς φορείς.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του Πέτρου Ραουζαίου στο Facebook, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις στο Βίντεο του Sportcyclades24.gr

Ένα αδιάψευστο στοιχείο που αποδεικνύει ότι η ομάδα μας ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι ενισχύει , τονώνει και προβάλει τον τουρισμό του νησιού μας και το νησί μας γενικότερα και για αυτό ΔΕΝ πρέπει να αποτελεί μόνο προσωπική υπόθεση της Διοίκησης της ομάδας , αλλά συλλογική και συνολική η στήριξη της ομάδας μας στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας!!!
Είναι αυτό
Ότι σήμερα Μ.Τετάρτη ήρθαν 50 άτομα αποστολή της ομάδας του Κερατσινίου στο νησί μας , έφαγαν 2 φορές , ήπιαν καφέ , αγόρασαν τοπικά προϊόντα , δημιούργησαν μία μικρή οικονομία κλίματος για να σκεφτούμε 50 άτομα Χ 15 ομάδες στο νησί μας μέσα στο χειμώνα σε μία νεκρή τουριστικά περίοδο τι έσοδα θα επιφέρουν στις τοπικές επιχειρήσεις , καθώς επίσης φωτογραφήθηκαν και postaran στα προφίλ τους φωτό από το νησί μας , και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Κερατσινίου κος Αραβαντινός , πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας του , σκέφτονται να έρθουν το καλοκαίρι για διακοπές στο νησί μας!!!
Για αυτό ζητούμε και καλούμε όλους τους φορείς του νησιού μας Δήμο , Περιφέρεια , Επιμελητήριο , Εμπορικούς Συλλόγους , Σύλλογο Τερψιχόρη , Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων , Ξενοδόχων κ.λ.π. να σταθούν αρωγοί και συνοδοιπόροι ΚΑΙ στην δική μας προσπάθεια στη Γ΄Εθνική , η οποία θα προσπαθήσει να συμβάλει στην περαιτέρω Τουριστική προβολή και ενίσχυση του νησιού μας!!!
Γιατί πάνω από όλα και όλους είναι το νησί μας, η ΣΥΡΟΣ μας!!!

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …