«ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ»

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στην Ερμούπολη οι Ράτκο Παβλίσεβιτς, Δημήτρης Καζάζης και Αντρέι Ντιάτσκοφ…
Ο προπονητής του Φοίνικα, Ράτκο Παβλισεβιτς είπε: «Δεν πήγε λάθος κάτι συγκεκριμένο. Παίζαμε με το τον Ολυμπιακό και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για τα ημιτελικά, θα καθώς μπήκαμε την τελευταία στιγμή στην τετράδα. Την Κυριακή θέλω απλά να παίξουμε καλά, αν το κάνουμε μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

 

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Αντρέι Ντιάτσκοφ: «Ήταν έναν πολύ σκληρό και δύσκολο παιχίδι. Νιώθω πολύ κουρασμένος, όμως πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Βεβαίως και θέλουμε να τελειώσουμε στη Σύρο τους ημιτελικούς, είναι κάτι αυτονόητο.

Για την κόντρα του με κάποιους φίλους του Φοίνικα είπε: «Έχει αναπτυχθεί μια φημολογία ότι περσι υπέγραψα πριν από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και για αυτό αποδοκιμάζομαι. Όμως είμαι επαγγελματίας παίκτης και δεν έκανα κάτι τέτοιο. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για τον Φοίνικα και αγαπώ τη Σύρο».

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζης είπε: «Το πρόβλημα μας στην αρχή ήταν η ανάπτυξη, όχι απαραίτητα ο πασαδόρος. Έπρεπε όμως να κάνω μια αλλαγή. Ο Μαρούλης έδωσε μια ενέργεια στο προηγούμενο ματς, αλλά σήμερα δεν τον πήγε το παιχνίδι. Αλλάξαμε πασαδόρο και την εικόνα μας στο παιχνίδι. Αυτό που έχει σημασία είναι να νικάει η ομάδα. Την Κυριακή πρέπει να είμαστε ελεύθεροι και να παίξουμε ωραίο βόλει. Πρέπει να πάρουμε μια ανάσα και να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να τελειώσουμε τη σειρά εδώ».

Check Also

Φεύγει για Κύπρο ο Φοίνικας

Φεύγει για Κύπρο ο Φοίνικας Στην Κύπρο θα γίνει το πρώτο τεστάρισμα της φετινής ομάδας …