ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 100% ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα στου Ρέντη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ολυμπιακός-Φοίνικας….

 

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Καζάζης τόνισε: «Η ήττα λειτούργησε θετικά για την ομάδα μου. Φέραμε ισορροπία στα παιχνίδια. Δείξαμε άλλο πρόσωπο και μας έδωσε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Είχαμε καλά στοιχεία και πρέπει να τα βελτιώσουμε».

 

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Αυτό που μετράει είναι η απόδοση της ομάδας. Θετικό μήνυμα ότι παίξαμε καλά σήμερα, αλλά έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ξέρουμε ποια είναι η έδρα της Σύρου και πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας για να κάνουμε το μπρέικ. Όταν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο αντιδρούμε. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Είμαστε αρκετά έμπειρη ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα είναι να κάνουμε τα λόγια, πράξεις και να αντιδράσουμε στην Σύρο».

 

Ο τεχνικός του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά σήμερα, ειδικά στο σερβίς και στην άμυνα, τα οποία έκαναν και την διαφορά στις κρίσιμες φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, όμως πρέπει να αλλάξουμε κάποια μικρά στοιχεία για να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια. Με ενδιαφέρει να πιάσουμε το 100% που μπορούμε. Αν το κάνουμε αυτό τότε μπορούμε να πάμε στον τελικό».

 

Ο λίμπερο του Φοίνικα Νικήτας Εφραιμίδης είπε: «Το σερβίς μας δεν ήταν τόσο καλό, όπως και το μπλοκ-άμυνα. Ο Ολυμπιακός Είχε καλή ανάπτυξη και έκανε κρίσιμα μπρέικ point που του έδωσαν προβάδισμα 3-4 πόντων στα σετ. Τώρα πάμε στην έδρα μας, θα κοιτάξουμε τι έφταιξε σήμερα και θα κοιτάξουε να βελτιωθούμε. Είναι σημαντικό ότι κοιτάμε στα ίσια τον Ολυμπιακό, γιατί μέσα στην κανονική περίοδο δεν το κάναμε. Αν μπορεί ο κόσμος να μας δώσει άλλο ένα 5% μπορούμε να πάρουμε και άλλη νίκη».

 

Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Δεν νομίζω ότι παίξαμε τόσο άσχημα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ήμασταν κοντά στα σετ μέχρι τους 15 πόντους. Σε αυτό το σημείο ο Ολυμπιακός μας ξέφευγε με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Πλέον κοιτάζουμε τον αγώνα της Παρασκευής. Δεν θα είναι εύκολα. Μπορεί να πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Μας έχει κερδίσει μέσα στη Σύρο και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα».

Check Also

Νίκη ψυχής και παραμονής του Φοίνικα Σύρου

Νίκη ψυχής και παραμονής του Φοίνικα Σύρου Σε ένα ιστορικό αγώνα για τη Volley League …