Δρομείς Σύρου: Ευχαριστήρια επιστολή στον ΣΕΓΑΣ

Δρομείς Σύρου: Ευχαριστήρια επιστολή στον ΣΕΓΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς ΣΕΓΑΣ,
Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Σ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κυρία Σακοράφα Σοφία και τον κύριο Καλούδη Μάρκο που μερίμνησαν για τη μεταφορά του αθλητή μας Βασάλου Νικόλαου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για προπόνηση & αξιολόγηση από τον Κόουτς Πομάσκι Γεώργιο το Σάββατο 15/10.
Ευχαριστούμε, επίσης, τον κύριο Σπανό Δημήτριο, εκπρόσωπο αθλητών, για την προσωπική επικοινωνία με το γραφείο της κυρίας Σακοράφας, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο σημαντική εμπειρία για τον αθλητή μας. Ο αθλητής μας προπονήθηκε και αξιολογήθηκε από τον κ. Πομάσκι και άφησε θετικές εντυπώσεις για το μέλλον. Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον κορυφαίο αθλητή στο άλμα εις μήκος Τεντόγλου Μίλτο και να παρακολουθήσει την προπόνηση του.
Εν έτη 2022, στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων παρακαλάμε για τα αυτονόητα. Ο αθλητής μας αυτή τη στιγμή προπονείται σε γήπεδο ποδοσφαίρου και πατάει σκάμμα μόνο σε αγώνες. Χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς υποδομές ο σύλλογος μας συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών μας που ακόμα και έτσι συνεχίζουν να ονειρεύονται για το καλύτερο.
Εκ του ΔΣ
Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου

Check Also

Δρομείς Σύρου: Με 23 αθλητές και διακρίσεις στα Δήλεια 2022

Δρομείς Σύρου: Με 23 αθλητές και διακρίσεις στα Δήλεια 2022 Ανακοίνωση για τη συμμετοχή του …