«ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ DVD ΟΥΤΕ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν δέχομαι την κακοπροαίρετη κριτική από άνθρωπο που κάνει το δημοσιογράφο. Ούτε επιχείρηση έχω και να νοικιάζω δωμάτια και αθλητικούς χώρους σε ομάδες, ούτε DVD βγαίνω να πουλάω σε καφετέριες για να κάνω προπαγάνδα». Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ κύριος Λάμπρος Μενδρινός

τα λέει έξω από τα «δόντια» στην εκπομπή Aigaio Sport Action με τους Βαγγέλη Μαραγκό και Έλπη Φρέρη…
Δείτε τα σημαντικότερα αποσπάσματα και το βίντεο με τα όσα είπε ο έμπειρος διαιτητής των Κυκλάδων.

 

Για την κριτική που δέχτηκε από άνθρωπο άλλου νησιού σε Μ.Μ.Ε
«Η κριτική στην δουλεία μας είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Δεν είναι κακό και δεν με πειράζει. Αυτό που με ενοχλεί είναι η κακοπροαίρετη κριτική από άτομα που κάνουν τους δημοσιογράφους και δεν είναι… Δεν είναι κακό να κάνεις δημοσιογραφία. Απλά για να το κάνεις, πρέπει πρώτα να μάθεις κανονισμούς. Εφόσον κάνεις τον δημοσιογράφο πρέπει να βγάλεις σχολή δημοσιογραφίας. Δεύτερον, όταν θες να κάνεις κριτική ακόμα και να μην είσαι δημοσιογράφος πρέπει πρώτα να ξέρεις τους κανονισμούς».

 

Για τα σεμινάρια διαιτησίας
«Τα τελευταία χρόνια μόνο τον Κολίνα δεν έχουμε φέρει στις Κυκλάδες. Έχουμε φέρει 3 φορές τον Βασάρα, Τσαχιλίδη, Ζωγράφο και πριν λίγες ημέρες ο κύριος Καλύβας. Τα έξοδα του Κ. Καλύβα ξεπέρασαν τα 600 ευρώ για να παραδώσει σεμινάρια διαιτησίας και αυτοί που κριτικάρουν τώρα την διαιτησία ήταν απών».
«Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και σαν άνθρωπος κάνει λάθη και αυτός. Όλοι κάνουν λάθη. Στόχος είναι να κάνεις όσο γίνεται λιγότερα λάθη. Λάθη φέτος έγιναν. Απλά δεν έγιναν τεράστια λάθη. Αν ένας διαιτητής κάνει συνεχόμενα λάθη τότε μπορείς να πεις ότι ή είναι εσκεμμένο ή δεν κάνει για διαιτητής».
«Οι διαιτητές στον νομό μας αδικούνται».

«Είναι λίγες η φορές και αυτό το είδαμε φέτος, που ομάδες που ηττήθηκαν έδωσαν συγχαρητήρια. Όλοι είναι προπονητές στην κερκίδα, κάνουν κριτική στους παίκτες χωρίς μάλιστα να έχουν πληρώσει εισιτήριο. Επίσης δεν μπορεί ένας προπονητής να διαμαρτύρεται και να μην είναι προπονητής».
«Πείτε μου εσείς ποιοι προπονητές έχουν παρακολουθήσει τα απαραίτητα σεμινάρια. Άντε να είναι δυο τρεις.. εμείς για να σφυρίξουμε περνάμε σεμινάρια, παρακολουθούμε μαθήματα. Αλλιώς δεν μπορείς να σφυρίξεις».

«Πολλοί φωνάζουν ότι τιμωρούνται οι παίκτες. Δεν ξέρω αν γνωρίζουν κάποιοι ότι τιμωρούνται και οι διαιτητές. Έχω τιμωρήσει τον γιο μου, ενώ σε παιχνίδι που δεν τα πήγα και εγώ καλά άφησα τον εαυτό μου από το επόμενο παιχνίδι έξω. Δεν είναι κακό…»
«Ο διαιτητής έχει ένα προνόμιο. Μπορεί να εξαιρέσει μια ομάδα, ενώ μια ομάδα δεν μπορεί να εξαιρέσει έναν διαιτητή».

 

Για την επιστολή που του γράφτηκε…
«Η επιστολή που μου έγραψαν έχει δυο όψεις. Μπορεί να είναι για καλό μπορεί και για κακό. Εγώ προσπάθησα με την εμπειρία που έχω το παιχνίδι αυτό να τελειώσει (Α.Ο Πάρου-Α.Ο Σύρου). Προσπάθησα να τελειώσει ένα παιχνίδι δύσκολο όχι σε φάσεις αλλά σε ένταση. Στην ουσία αυτός που γράφει την επιστολή, ενώ λέει ότι είναι δημοσιογράφος, μεροληπτούσε υπέρ της μιας ομάδος. Εγώ έχω να απαντήσω ένα πράγμα. Ούτε επιχείρηση έχω και να νοικιάζω σε κάποια ομάδα και να γράφω μόνο υπέρ αυτής της ομάδος και καταλαβαίνει αυτός που το λέω. Δεν νοικιάζω τίποτα ούτε κάνω τίποτε άλλο. Το να νοικιάζω και να πουλάω DVD μέσα σε καφετέριες και να κάνω προπαγάνδα επειδή μου νοικιάζουν κάποιο χτίριο η κάποιους αθλητικούς χώρους δεν το έχω κάνει . Γνωρίζει αυτός και γνωρίζει το ίδιο του το νησί για ποιον απευθύνομαι. Κατάλαβα την επιστολή, ξέρω γιατί την έγραψε. Φίλος του δεν ήμουν ποτέ και δεν υπήρχε λόγος να είναι φίλος. Για να πω κάποιον φίλο πρέπει να με έχει βοηθήσει, ή να έχει εκτιμήσει κάτι που τον έχω βοηθήσει. Η φιλία δεν είναι στα εύκολα, η φιλία είναι στα δύσκολα. Την συνείδηση μου την έχω καθαρή. Εμένα με κρίνουν άλλοι».

«Πριν πολλά χρόνια την ομάδα της καρδίας μου τα Καμίνια την έριξα κατηγορία από δικό μου λάθος. Ανθρώπινο λάθος. Βγήκα και είπα συγνώμη».
Δείτε από την κάμερα του Αιγαίο TV σε συνεργασία με το Syros-Sports τι δήλωσε ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ κ. Λάμπρος Μενδρινός στην εκπομπή AIGAIO SPORT ACTION…

http://www.youtube.com/watch?v=ja4W7DhB3YU

Check Also

Κοτζαπαναγιώτης: «Εμπιστευόμαστε όλα τα παιδιά το ίδιο» (Βίντεο)

Κοτζαπαναγιώτης: «Εμπιστευόμαστε όλα τα παιδιά το ίδιο» (Βίντεο) Η Ελλάς Σύρου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 χθες …