Δυναμική παρουσία στην Αρχαία Ολυμπία

Από τους αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου. Διαβάστε το δελτίο τύπου του συλλόγου, για τις διακρίσεις των μοτοσικλετιστών του στο πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος 2017.

Το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος 2017 ξεκίνησε στην πίστα του Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία σε ένα απαιτητικό τερέν, καθώς είχαμε δυνατές συμμετοχές από τον σύλλογο μας στις κατηγορίες ΜΧ65, ΜΧ1 και ΟΡΕΝ.
Στην ΜΧ65 έτρεξε ο πιο μικρός μας αθλητής Γανωτής Δημήτρης #141 από την Μύκονο, στο πρώτο σκέλος κατέκτησε την πρώτη θέση και στο δεύτερο σκέλος μετά από μία μεγάλη μάχη είχε μια μικρή πτώση με αποτέλεσμα να τερματίσει δεύτερος στο τελικό αποτέλεσμα.

Στην κατηγορία ΜΧ1 συμμετείχε ο Λυγνος Δημητρης #101 και κατάφερε να τερματίσει και στα 2 σκέλη 10ος όπως και στο τελικό αποτέλεσμα. Στην OPEN πολύ δυνατός και φέτος εμφανίστηκε ο Ροσσολατος Σταυρος #44 με πολύ καλά αποτελέσματα, μία 5η και μια 3η θέση του έδωσε το τελικό αποτέλεσμα τίς 3ης θέσης, ο Βουτσίνος Ερρίκος #222 μια 20η και μια 16η θέση τον έφερε στο τελικό αποτέλεσμα τις 18ης θέσης, άτυχος στάθηκε ο Μανδηλαράς Ηλίας #109 όπου δεν κατάφερε να αγωνιστή λόγο ίωσης. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!!!! Συγχαρητήρια σε όλους.

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/3)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/3) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …