Δυναμική παρουσία από τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Ερμούπολης Σύρου

Στην Τήνο, όπου ο σύλλογος της Σύρου εκπροσωπήθηκε από 9 αθλητές.

severo-cafe-bar

Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Ερμούπολης Σύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Ερμούπολης Σύρου συμμετείχε στο 1ο Tinos Taekwondo Kids Festival που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου το Σάββατο 27 Μαΐου 2017.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 7 ομάδες από τις Κυκλάδες με συνολικά 120  αθλητές. Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν 9 αθλητές ηλικίας από 4,5 έως 10 ετών,  ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙ,ΖΟΥΜΠΕΡΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ ,ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ , ΝΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΟΣΣΟΛΟΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ,ΔΑΝΑΗ ΖΟΡΖΟΥ  , ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΟΡΖΟΣ ,ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ  ΧΑΙΝΤΙΝΙ

Οι μικροί αθλητές του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Δημήτρη Μαντζανάρη αγωνίστηκαν στο τουρνουά και διακρίθηκαν, αποκομίζοντας σημαντικές για τη συνέχεια εμπειρίες.

Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους, ειδικά αυτούς που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες. Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε τους γονείς για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στον προπονητή του Συλλόγου, ο οποίος προπονεί και γαλουχεί τα παιδιά τους με βάση τις αρχές που διέπουν το Ολυμπιακό άθλημα του Tae Kwon Do.

Η παρουσία τόσο μικρών αλλά συνάμα ελπιδοφόρων αθλητών αποτελεί από μόνη της σημαντική επιτυχία και ευχόμαστε αυτή να είναι η απαρχή μεγαλύτερων γι’ αυτούς διακρίσεων, εκπροσωπώντας έτσι επάξια το Σύλλογο και το νησί μας σε μελλοντικούς αγώνες.

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

 

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/3)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/3) Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων… Αναλυτικά όλες …