«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ»

Το αθλητικό γεγονός της εβδομάδας στην Σύρο είναι το τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει ο Αρης Σύρου με την συμμετοχή του Περιστεριώνα Τήνου και κυρίως της ιστορικής ομάδας του Περιστερίου. Ο προπονητής του τμήματος προμίνι Σωτήρης Μαρούδας μίλησε στο syros-sports.gr όντας ενθουσιασμένος.

 

«Ευχαριστούμε πολύ τον Αρη Σύρου για την πρόσκληση. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, για τους γονείς, για τα παιδιά, αλλά και για την διοίκηση του Περιστερίου. Το τουρνουά διοργανώνεται καθαρά για τα παιδιά, για να χαρούν το όμορφο άθλημα που ονομάζεται μπάσκετ και να αποκομίσουν τις εμπειρίες στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης. Συν τοις άλλοις, τα παιδιά θα δουν και από κοντά το όμορφο νησί σας».

 

Ο 36χρονος κόουτς αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον Αρη Σύρου. «Υπήρχε μια επικοινωνία με τον κόουτς Λαζαρίνο μέσω του άλλοτε προπονητή του Περιστερίου, Τζίμη Κουστένη. Μάλιστα ο κόουτς Λαζαρίνος είχε έρθει στην Αθήνα και είχαμε ανταλλάξει απόψεις. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια μπασκετική συνεργασία. Προσωπικά επιφυλάσσομαι να κάνω πρόταση προς την διοίκηση του Περιστερίου για μια ανάλογη συνέχεια στο κομμάτι της συνεργασίας με τον Αρη Σύρου».

Check Also

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (14-22/11)

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (14-22/11) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ που θα …