Στα εγκαίνια της Αγιάς Σοφιάς και ο Νίκος Παρίσης

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η OPAP Arena, ανοιξε για πρώτη φορά τις πύλες της για να υποδεχθεί την ομάδα, τους θρύλους και φυσικά τον κόσμο της Ένωσης.

Εδώ και 19 χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ ανυπομονούν για την επιστροφή στο “σπίτι” τους, αλλά η OPAP Arena έχει πάρει πια… σάρκα και οστά, με μία φαντασμαγορική τελετή να ανοίγει την αυλαία της νέας εποχής για την ομάδα.

Tην κορδέλα για τα εγκαίνια της OPAP Arena έκοψαν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μητροπολίτης Νέας Φιλαδέλφειας και Ιωνίας, Γαβριήλ.

Από την μεγάλη βραδιά δεν έλειψε κανείς. Μάλιστα ο φακός της κρατικής τηλεόρασης «έπιασε» τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων και φίλο της ΑΕΚ Ρένο Φρέρη.

Από την OPAP ARENA δεν έλειψε κανείς, καθώς η ΑΕΚ δεν ξέχασε μεγάλες φυσιογνωμίες που αγάπησαν την ομάδα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να την δουν στο νέο της «σπίτι». Κώστας Βουτσάς, Παντελής Παντελίδης ήταν δυο από αυτούς. Από τα matrix του γηπέδου προβλήθηκαν πολλές ισχυρές φυσιογνωμίες που αγάπησαν το σύλλογο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο δικός μας Νίκος Παρίσης. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μπορεί να έφυγε από την ζωή το 2018, αλλά όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία η ΑΕΚ δεν τον ξέχασε. «Ήταν και αυτός εκεί».

Check Also

Ήττα για το Κ14 της Ελλάς Σύρου (Βίντεο)

Ήττα για το Κ14 της Ελλάς Σύρου (Βίντεο) Την ήττα γνώρισε η Ελλάς Σύρου από …