Έκανε ένσταση ο Άγιαξ για το Κ12: Ζητάει 3 βαθμούς και 2000 ευρώ πρόστιμο

Έκανε ένσταση ο Άγιαξ για το Κ12: Ζητάει 3 βαθμούς και 2000 ευρώ πρόστιμο

Πριν από λίγες ημέρες ο Νέος ΑΟΣ επικράτησε 1-0 του Άγιαξ για το πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ωστόσο όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί. Ο Αίαντας Σύρου κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΣ Κυκλάδων, ζητώντας το παιχνίδι στα χαρτιά και παράλληλα να τιμωρηθεί η ακαδημία του Νέου ΑΟ Σύρου με χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ. Σύμφωνα με την ακαδημία του Αίαντα, κάποιο παιδί του Νέου Α.Ο Σύρου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και αγωνίστηκε παράνομα σε αυτό. Ωστόσο η ένσταση μάλλον θα πέσει  στο κενό, καθώς όπως θα δείτε και στα παρακάτω έγγραφα, το παιδί είχε κανονικά δικαίωμα συμμετοχής και η ακαδημία του Νέου ΑΟΣ είχε ενημερώσει και ρωτήσει την ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Οκτώβριο του 2022 για το γεγονός αυτό. Μάλιστα η ίδια η ΕΠΣ Κυκλάδων έδωσε κανονικά την συγκατάθεση της (γραπτός)  στο να αγωνίζεται κανονικά το παιδί στο Νέο Α.Ο.Σ καθώς δεν φέρει καμία παρανομία.

Σημείωση: Λόγω του ότι το παιδί είναι 12 χρονών, δεν βγάζουμε στην δημοσιότητα το όνομα του παιδιού παρά μόνο την ένσταση, όπως κάνει το σάιτ μας σε τέτοιες περιπτώσεις στα πλαίσια του δημοσιογραφικού καθήκοντος (όπως ενστάσεις-καταγγελίες Νηρέα και Α.Ε Πάρου για παράδειγμα). Ακόμη και εμείς που γράφουμε, μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως μπορούν να γίνονται αυτά κατά παιδιών κάτω από 12 χρονών. Ωστόσο η κάθε ακαδημία έχει το δικαίωμα να πράξει όπως νομίζει και η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων γνωρίζει καλύτερα από εμάς τι προβλέπει ο κανονισμός. 

Δείτε παρακάτω το ερώτημα της ακαδημίας του ΝΕΟΥ ΑΟΣ στην ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Οκτώβριο του 2022

Δείτε παρακάτω την απάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων στην ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ μέσα από την οποία επιτρέπει κανονικά την συμμετοχή στο 12χρονο παιδί. 

Δείτε παρακάτω απόσπασμα της ένστασης του Αίαντα Σύρου:

Επειδή έχουμε καταβάλλει το παράβολο που απαιτείται.
Επειδή η ένσταση μας είναι νόμιμη, βάσιμη και αιτιολογημένη.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

ΖΗΤΑΜΕ
Να γίνει δεκτή η παρούσα ένσταση μας.
Να κατακυρωθεί υπέρ του ΑΙΑΝΤΑ ΣΥΡΟΥ, με τέρματα 3-0, ο ποδοσφαιρικός αγώνας με τον ΝΕΟ ΑΟ ΣΥΡΟΥ που διεξήχθη στις 19.01.2023.
Να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ποσού ευρώ 2.000,00 κατά του σωματείου ΝΕΟΥ ΑΟ ΣΥΡΟΥ και να του αφαιρεθούν τρείς [-3] βαθμοί από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος, αναφέρει η ένσταση της ακαδημίας του Αίαντα Σύρου.

 

Check Also

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30)

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (26/2 | …