Έκοψε την πίτα του ο Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου

Έκοψε την πίτα του ο Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου

Μέσα από δελτίο τύπου οι Δρομείς Σύρου αναφέρουν:

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ο σύλλογος μας πραγματοποίησε την ετήσια Γ. Σ. με ημερήσια θέματα τον οικονομικό απολογισμό του 2022 και τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2023.
Μετά το πέρας της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Αρχικά, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παλαμάρης Ισίδωρος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και εν συνεχεία ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Στη συνέχεια,το λόγο πήρε η γραμματέας του συλλόγου κ. Σαγκινέτου Ελπίδα, η οποία έκανε μια αναδρομή στις δράσεις που έλαβαν χώρα μέσα στο 2022 από την στιγμή που ανέλαβε το νέο Δ.Σ. και σε αυτές που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2023.

Αρχικά,ευχαρίστησε τον Ναυτικό όμιλο Σύρου για την καλή συνεργασία, τον Μπάιλα Δημήτρη, μέλος του συλλόγου, για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στο σύλλογο, καθώς και τους Chopper riders, Πεζοπόρους, Ερυθρό Σταυρό, Προσκόπους και όλους τους εθελοντές που βρίσκονται πάντα δίπλα στο σύλλογο. Επίσης, ευχαριστίες απηύθυνε και στον καρδιολόγο κ. Τσανακτσή Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται αφιλοκερδώς και εκείνος δίπλα στον σύλλογο, καθώς και στους πολιτιστικούς συλλόγους του Φοίνικα και του Επισκοπείου για την άριστη συνεργασία. Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Μαμίδη Στέφανο, του Syros by night, για την επίσης εξαιρετική συνεργασία.

Έπειτα, ανακοινώθηκε η έναρξη των εγγραφών του Syros Run 2023 (3 Ιουνίου) εντός δεκαημέρου και η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου στις 12 Φεβρουαρίου.

Μετά το πέρας της αναδρομής και των ευχαριστιών ο πρόεδρος του συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στο μέλος του συλλόγου Βούλτσο Ιωάννη, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2022 τερμάτισε στο Ironman της Βαρκελώνης ( αγώνας τριάθλου). Ο κ. Βούλτσος ευχαρίστησε από τη πλευρά του το σύλλογο, έκανε μια μικρή αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και ευχήθηκε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
Εν συνεχεία,έγινε παρουσίαση της νέας αγωνιστικής εμφάνισης του συλλόγου, καθώς και της φόρμας.

Την ώρα της κοπής της πίτας ο πρόεδρος ζήτησε το πρώτο κομμάτι να κοπεί μαζί με τον μεγαλύτερο εν ενεργεία αθλητή του συλλόγου μας κ. Λαγογιάννη Γιώργο. Έπειτα εκπρόσωποι από το Δήμο, την μειοψηφία και από την υποψηφιότητα του κ. Ρότα Άρη απηύθυναν ευχές κόβοντας από ένα κομμάτι. Τέλος, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης Γιώργος πριν κόψει το τελευταίο κομμάτι αναφέρθηκε στο στάδιο τις Βάρης, στις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου και ανακοίνωσε ότι εκτός απροόπτου το έργο θα έχει ολοκληρωθεί εντός καλοκαιριού.
Εκ του ΔΣ
Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου

Check Also

Σε οικογενειακό κλίμα η Χοροεσπερίδα των Δρομέων Σύρου

Σε οικογενειακό κλίμα η Χοροεσπερίδα των Δρομέων Σύρου Την προηγούμενη εβδομάδα οι Δρομείς Σύρου έκοψαν …