ΣΗΜΕΡΑ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΑ» ΣΕΧΟΥ-ΜΑΝΟΥ

Η κρίση στην Ελλάδα δεν εμποδίζει μόνο την μεταγραφή του Βραζιλιάνου Τζιοβάνι στην ΑΕΚ, αλλά έχει

εξαπλωθεί όπως είναι λογικό και στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα μας, έχουν αφήσει πίσω  τον όποιο μεταγραφικό σχεδιασμό των περισσοτέρων ομάδων του νησιού μας. Το κλείσιμο των Ελληνικών τραπεζών και η αβεβαιότητα του «αύριο» έχει « παγώσει» τα πάντα και πλέον οι παράγοντες των ομάδων έχουν στο μυαλό τους την  επόμενη ημέρα στην πατρίδα μας πριν συνεχίσουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Το ίδιο ισχύει και στον Α.Ο.Σ που τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να φέρει ότι καλύτερο μπορεί στην ομάδα. Οι υποθέσεις Σάντα και Κώτση έχουν «παγώσει» μέχρι νεοτέρας, καθώς από τις 7 Ιουλίου και μετά και ανάλογα με τις εξελίξεις στην πατρίδα μας θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, με τον κίνδυνο ακόμη και να χαθούν.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, δυο από αυτούς αναμένεται μέχρι σήμερα το βράδυ να είναι και τυπικά ελεύθεροι. Ο λόγος για τους Άλντο Σέχου και Κυριάκο Μανουδάκη που έχουν δρομολογηθεί ήδη οι διαδικασίες για να πάρουν την ελευθέρα τους.

Ο Άλντο δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην ομάδα της Σύρου, καθώς όπως μας είχε ενημερώσει και ο προπονητής της ομάδας Μάκης Βαρθαλίτης, ο αθλητής δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά την υπόθεση Μανουδάκη, η αποδέσμευση δεν συνεπάγετε σε οριστικό διαζύγιο. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και την περσινή χρονιά, με τον αθλητή να παίρνει την ελευθέρα του και λίγες ημέρες μετά να ανακοινώνεται από το Γιώργο Φώσκολο. Το σίγουρο είναι ότι στον Α.Ο.Σ δεν σηκώνουν «κουβέντα» πλέον στη συγκεκριμένη υπόθεση και αν αλλάξει κάτι θα γίνει μόνο με τους «όρους» που θα θέσει η ομάδα στον αθλητή.

Παράταση του Τερόλη…

Ο Μιχάλης Τερόλης θα χρειαστεί να περιμένει μια εβδομάδα ακόμη προκειμένου να δώσει τα «χέρια» με τον καινούριο σταθμό της καριέρας του. Ο αθλητής μπορεί να τα έχει βρει με την καινούρια του ομάδα, αλλά η αποδέσμευση του αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …