Ελλάς: Επίσημα Παπαδόπουλος, στο πλευρό του Λυγνός-«Κότζα»

Ελλάς: Επίσημα Παπαδόπουλος, στο πλευρό του Λυγνός-«Κότζα»

Με ανακοίνωση της η Ελλάς Σύρου επισημοποιεί το νέο προπονητικό επιτελείο της για την αγωνιστική σεζόν 2022-23…

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από χρόνια, επιστρέφει στο νησί μας, όπου και θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2022-23. Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνέδεσε το όνομα του με τα καλά χρόνια του Συριανού ποδοσφαίρου, καθώς έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο των Ελλάς, Α.Ο Σύρου και Άνω Σύρο. Επιστρέφει στην Σύρο και την Ελλάς με στόχο να επιτύχει μαζί της την άνοδο στην Γ Εθνική, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο όλων των Συριανών φιλάθλων. Αξίζει να τονιστεί πως ο νέος προπονητής μας έχει δεκαετή εμπειρία από την παρουσία του στους πάγκους μεγάλων ομάδων της Α Εθνικής στο πλευρό του Μάκη Κατσαβάκη, όπως οι  Ηρακλής, Άρης, Καλαμαριά, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα έχει οδηγήσει ομάδες με σπουδαίες πορείες και στα Εθνικά πρωταθλήματα (Γ Εθνική) όπως οι Κοζάνη, Α.Ε Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Γαζώρου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε αρχικά καλό καλοκαίρι και καλή αγωνιστική σεζόν.

Στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου ο Μιχάλης Λυγνός

Η χαρά μας μεγάλη που στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου θα ενταχθεί ο Μιχάλης Λυγνός. Άλλος ένας άνθρωπος με μεγάλες παραστάσεις από την Α Εθνική και ιδιαίτερα αγαπητός στο Συριανό ποδόσφαιρο επιστρέφει σε ενεργό ρόλο στην ομάδα μας.

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της Ελλάς. Ο ταλαντούχος γυμναστής θα βρίσκεται στο πλευρό του Παπαδόπουλου και του Λυγνού, αποτελώντας την «τριπλέτα» στον πάγκο του Α..Π.Ο Ελλάς Σύρου.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του επόμενου Σαββατοκύριακου (2-3/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του επόμενου Σαββατοκύριακου (2-3/12) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – 3ος …