Ελλάς Σύρου: Κράτησε τον «Πύργο» Οικονομόπουλο

Ελλάς Σύρου: Κράτησε τον «Πύργο» Οικονομόπουλο

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Συριανό (δείτε εδώ) η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Γιώργο Οικονομόπουλο. Σπουδαία κίνηση της διοίκησης που κρατάει στην άμυνα τον έμπειρο αθλητή που από την πρώτη ημέρα του στην Σύρο έδειξε τις δυνατότητες του.

Η ανακοίνωση του Α.Π.Ο Ελλάς αναφέρει: 

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Οικονομόπουλο. Η χαρά μας μεγάλη που καταφέραμε να κρατήσουμε στην ομάδα και τη Σύρο έναν αθλητή με πολλά χρόνια εμπειρίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1993 (29 χρονών) ο Γιώργος Οικονομόπουλος πριν έρθει τον Ιανουάριο στην Ελλάς, είχε περάσει από τα Εθνικά πρωταθλήματα φορώντας τις φανέλες ομάδων όπως οι Αστέρα Βάρης,  Α.Ο Υπάτου, Πανελευσινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Ιωνικός, Α.Ο Λεβάντε και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία».

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ελλάς για Μώτο-Κολλιάκο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ελλάς για Μώτο-Κολλιάκο Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ελλάς Σύρου στους αθλητές της ομάδας …