Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Περιάλης

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Περιάλης

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην Ελλάς Σύρου, που κρατάει τον βασικό κορμό… και ετοιμάζεται για ενισχύσεις. Η ομάδα της Σύρου ανακοίνωσε την παραμονή στην ομάδα του Γιώργου Περιάλη.

Θυμίζουμε πως η Ελλάς έχει ήδη ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Χάρη Παράβαλο, Αντώνη Συριανό, Βαγγέλη Παπαδόπουλο,  Γιώργο Οικονομόπουλο, Τόλη Λαλά, Κυριάκο Κολλιάκο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Περιάλη.
Ο Τηνιακός ποδοσφαιριστής έχει περάσει 3 χρόνια από την Θήβα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Βάρης, στην Άνω Μερά Μυκόνου, στον Α.Ο Σύρου και στον Α.Ο Μυκόνου από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Τα σπουδαία παιχνίδια του τα έκανε με τη φανέλα του Πανθηραϊκού, όπου αγωνίστηκε στην Σαντορίνη για 4 ολόκληρα χρόνια και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Την τελευταία διετία κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Σύρου και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος θα μείνει μαζί μας και τη νέα χρονιά. Αρχικά του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την προετοιμασία του Αυγούστου.
Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς
Ο πρόεδρος Νίκος Ζιάβρας

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ελλάς για Μώτο-Κολλιάκο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ελλάς για Μώτο-Κολλιάκο Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ελλάς Σύρου στους αθλητές της ομάδας …