Home / ΟΜΑΔΕΣ / ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ / Ελλάς Σύρου: Προφορική συμφωνία με 10 παίκτες, συνέντευξη τύπου και παίκτης «έκπληξη»

Ελλάς Σύρου: Προφορική συμφωνία με 10 παίκτες, συνέντευξη τύπου και παίκτης «έκπληξη»

Ελλάς Σύρου: Προφορική συμφωνία με 10 παίκτες, συνέντευξη τύπου και παίκτης «έκπληξη»…

Ο σχεδιασμός της Ελλάς Σύρου για την μεγάλη επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους συνεχίζεται. Όπως έχει γίνει εδώ και ημέρες γνωστό, οι πρώτοι παίκτες που επίσημα θα φορέσουν την φανέλα του συλλόγου είναι οι Κυριάκος Μανουδάκης, Λεονάρδος Πρίντεζης και Μπίλης Κοτζαπαναγιώτης.

Οι διοικούντες της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο (Βουτσίνου-Βασάλου), τους τεχνικούς διευθυντές (Λυγνό-Κάτρη) και με την βοήθεια και του Γενικού Αρχηγού (Δημήτρη Φιλιπποπολίτη), συνεχίζουν τις επαφές με παίκτες, με στόχο να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 20 (τουλάχιστον) ποδοσφαιριστών για την έναρξη της χρονιάς.

Στο άκουσμα της είδησης πως Νίκος Ζιάβρας και Άκης Πύργος ηγούνται της νέας προσπάθειας, με την συμπαράσταση και των υπολοίπων μελών του προσωρινού Δ.Σ που  αγωνίζονται ώρες την ημέρα με αυτό, πολλοί ποδοσφαιριστές έδειξαν την θέληση τους να φορέσουν την φανέλα της ιστορικής ομάδας. Σίγουρα το μεγάλο πρόβλημα σε σωματείο που επανιδρύεται, ακούει στο «όνομα δελτία».

Μετά την γνωστή πλέον τριπλέτα των πρώτων μεταγραφών, όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και λίγες ημέρες, οι Κώστας και Αντώνης Συριανός έχουν συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου. Τις τελευταίες ώρες αλλαγή πλεύσης πραγματοποιεί και ένας εκ των αρχηγών του Α.Ο Σύρου. Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος θέλει να ακολουθήσει και να στηρίξει τον Άκη Πύργο στη νέα του ομάδα και αν δεν αλλάξει κάτι το συνταρακτικό, δύσκολα θα υπάρξει εμπόδιο. Στον Α.Ο Σύρου έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν παίρνει κανείς το δελτίο του χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επόμενες ημέρες την εξέλιξη που θα έχουν αυτές οι περιπτώσεις.

Ψηλά στην λίστα της Ελλάς βρίσκονται και οι Μπάιλας, Καραμολέγκος από τον Άγιαξ, Βαβουράκης, Μπαϊπάς (σας το είχαμε γράψει), Καπέλας, Χαλκιάς, Σαμιωτάκης (από Πάγο).

Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημέρα και ώρα της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει η διοίκηση της ομάδας. Όπως είναι λογικό, η νέα διοίκηση του συλλόγου, οι τεχνικοί διευθυντές και προπονητές, θα μιλήσουν για όλους και για όλα. Τη νέα προσπάθεια, τα «αγκάθια» που εμφανίστηκαν στο χτίσιμο της ομάδας, το όραμα και η στόχοι της ΕΛΛΑΣ Σύρου που… επέστρεψε για να παραμείνει και να πρωταγωνιστήσει.

Παίκτης έκπληξη στην Ελλας

Πρωτεύον στόχος δεν είναι. Ωστόσο σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, όταν προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και όλα θα βαδίζουν κατ ευχήν, το δίδυμο Νίκου Ζιάβρα και Άκη Πύργου ετοιμάζεται να ανακοινώσει παίκτη-έκπληξη που σίγουρα θα αποτελέσει αίσθηση για ομάδα Β τοπικού. Έκπληξη ανάλογη (ίσως και μεγαλύτερη) από αυτές των Μανουδάκη, Λεό και«Κότζα»…

 

Η νέα προσωρινή διοίκηση της Ελλάς Σύρου, μετά από Γενική συνέλευση των μελών του Σωματείου με βάση το άρθρο 18 του κανονισμού της ΕΠΟ ερασιτεχνικών σωματείων.

Νικόλας Ζιάβρας του Χρήστου (Πρόεδρος)

Θεόδωρος Πύργος του Φωτίου (Αντιπρόεδρος)

Βάιος Γεωργούσης του Γεωργίου (Γενικός γραμματέας)

Δημήτριος Ξαγοράρης του Χαράλαμπου (ειδ. Γραμματέας)

Στέφανος Γεωργίου του Θεόδωρου (ταμίας)

Δημήτριος Φιλιπποπολίτης του Παναγιώτη (Γενικός αρχηγός)

Αχιλλέας Μπουλούμπασης του Ευαγγέλου (έφορος)

Βίκτωρας Κουλουμπής του Νικολάου (μέλος)

Γεώργιος Γούτης του Στεφάνου (μέλος)

 

 

 

Check Also

Β Κατηγορία: Τελικά αποτελέσματα-Βαθμολογίες ομίλων

Β Κατηγορία: Τελικά αποτελέσματα-Βαθμολογίες ομίλων Έχει ξεχωρίσει η κατάσταση όσον αφορά τις 3 πρώτες ομάδες …