ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ AJAX

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση των Πρωταθλητών σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας και την διεξαγωγή εκλογών στο Σύλλογο.

Πιο Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της οικογένειας του Ajax Σύρου αλλά και την φίλαθλη κοινή γνώμη του νησιού για τα παρακάτω:

1. Η ανδρική ομάδα του συλλόγου ξεκίνησε την προετοιμασία της για την ποδοσφαιρική χρονιά 2014-15 στις 18 Αυγούστου υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ Γιώργου Ρούσσου και με γενικό αρχηγό τον κ Φώτη Γκάτζιο. Το προπονητικό team συμπληρώνουν οι κύριοι Βαγγέλης Γεράρδης και Γιάννης Δεναξάς. Την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση των αθλητών επιβλέπει ο κ Μάρκος Πρίντεζης.

2. Τα τμήματα Νέων (γενηθ: 1999-00) και Παίδων (γενηθ: 2001-02) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Προπονητή κ Νίκου Βουτσίνου στις 20 Αυγούστου 2014.

3. Τα τμήματα Προπαίδων (γενηθ: 2003-04) και Junior (γενηθ: 2005-06) έχουν αύριο Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 την πρώτη τους συνάντηση για την νέα χρονιά στο “Soccer City” στην Αζόλιμνο. Την επίβλεψη των τμημάτων έχει ο προπονητής κ Μιχάλης Βασάλος.

4. Τα τμήματα ProJunior (γενηθ: 2007-08) και Bambini (γενηθ: 2009-10) έχουν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 την πρώτη τους συνάντηση στο “Soccer City” στην Αζόλιμνο. Προπονητής των παραπάνω τμημάτων είναι ο κ Σίμος Ρηγούτσος.

5. Τέλος, η απερχόμενη διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ομάδας, για την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 – 14:00 στο γραφείο της ομάδας, στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων – Ερμούπολη. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας να συμμετάσχουν στις αρχιαιρεσίες για την εκλογή του νέου ΔΣ. Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφια μέλη του ΔΣ παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον απερχόμενο Πρόεδρο κ Λευτέρη Ζάννε μέχρι την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου.

Το ΔΣ του Ajax Σύρου 

 

 

 

Check Also

«Έλαμψαν» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά Κ8 και Κ10 της Ελλάς (Φωτο)

«Έλαμψαν» στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά Κ8 και Κ10 της Ελλάς (Φωτο) Άνοιξε πλέον η …