Home / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ / Επιστολή διαμαρτυρίας απο την GPS SEE/VALENCIA SYROU

Επιστολή διαμαρτυρίας απο την GPS SEE/VALENCIA SYROU

Επιστολή απο την GPS SEE/VALENCIA c.f SYROU για το τουρνουά King Cup 2019….

Κύριοι με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή μας για τα όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί πριν την έναρξη του ημιτελικού της ηλικιακής κατηγορίας 2011-2012, και που είχε ως κατάληξη του να μη μας δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούμε στο γήπεδο, αλλά η αντίπαλη ομάδα να προκριθεί στον τελικό άνευ αγώνος.

Όλα ξεκίνησαν εχθές το βράδυ στις 21.30 όταν ενημερωθήκαμε από την διοργανώτρια αρχή ότι πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα (09:00) θα γινόταν έλεγχος των πιστοποιητικών γεννήσεως όλων των αθλητών της ομάδας, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι τελικά θα γινόταν σήμερα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με κλειστές πόρτες του γηπέδου και έλεγχος ταυτοπροσωπίας τύπου τελωνείου όλων των αθλητών με τη σειρά και πέρασμα στο γήπεδο μόνο όσων είχαν ταυτοπροσωπείες.

Αποτέλεσμα 4 μόνο αθλητές μας να περάσουν τον έλεγχο και οι υπόλοιποι 4 οι οποίοι είχαν μόνο πιστοποιητικά γεννήσεως επίσημα από ΚΕΠ να μην μπορούν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούν. Επίσης δε μας δόθηκε η δυνατότητα η οποία αναφέρεται ρητά στην προκύρηξη του τουρνουά «να αποδείξει στην οργανωτική επιτροπή του τουρνουά την ηλικία του αθλητή εντός εύλογου χρονικού διαστήματος», αφού στις 9:05 ανακοινώθηκε επίσημα ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Ο λόγος ότι αθλητής μας του εν λόγω τμήματος είναι γεννημένος το 2010 (ξεκίνησε φέτος το ποδόσφαιρο και εντάχθηκε από την αρχή της χρονιάς στο εν λόγω γκρουπ) κάτι για το οποίο είχε ενημερωθεί πολλές μέρες πριν η οργανωτική επιτροπή και είχαμε λάβει την απάντηση ότι εάν γινόταν συννενόηση πριν από τα παιχνίδια μεταξύ των προπονητών ο αθλητής (που έπαιζε μόνο τέρμα) θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά, κάτι που έγινε στα τρία πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή. Αλλά ακόμα και αν κάποιος προπονητής δεν συννενούσε στη συμμετοχή του εν λόγω αθλητή, είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την απόφασή του και να μην χρησιμοποιήσουμε τον εν λόγω αθλητή αλλά να είναι μαζί με την ομάδα στον πάγκο της ομάδας.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι μεσολάβησε από εχθές το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί και ξαφνικά όλα έγιναν τόσο τυπικά. Γιατί ενώ η ομάδα μας ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Τρίτη δεν έγινε κανένας έλεγχος και όλα έπρεπε να γίνουν μισή ώρα πριν την έναρξη του ημιτελικού; Γιατί η διοργανώτρια αρχή την Πέμπτη όταν ρωτήσαμε για να καταθέσουμε τα πιστοποιητικά, αρνήθηκε να τα παραλάβει και να τα ελέγξει; Γιατί δεν ζητήθηκαν να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά εχθές το βράδυ ώστε να έχουμε το χρόνο να προβούμε σε όσες ενέργειες μπορούσαμε προκειμένου να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι προσπαθεί με όλες τις, τις δυνάμεις να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη και να διεκδικεί τη νίκη μέσα στο γήπεδο, φαίνεται πως κάποιοι φοβούνται να μας αντιμετωπίσουν στο γήπεδο και ψάχνουν να βρουν έμμεσους τρόπους για να κερδίσουν. Που είναι ο σκοπός του τουρνουά όπως αναφέρεται στην προκύρηξη στην οποία αναφέρεται ότι «Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ των ομάδων, και παιδιών…..».

Τι θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτά τα παιδιά όταν μας ρωτούν γιατί έχασαν το παιχνίδι και δεν προκρίθηκαν στον τελικό μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό πίσω από κλειστές σιδερένιες πόρτες, με δάκρυα στα μάτια; Κύριοι δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με αγνές ψυχές τις οποίες πληγώσατε ανεπανώρθοτα σήμερα προκειμένου να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας και δεν τα αφήσατε να ευχαριστηθούν τη χαρά του παιχνιδιού και να βιώσουν τα συναισθήματα της νίκης ή της ήττας. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η ακαδημία μας αποφάσισε να απέχει από την τελετή λήξης του τουρνουά, πως θα μπορούσαν άλλωστε πληγωμένα παιδιά που αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια πριν μερικές ώρες να επιστρέψουν και να παριστάνουν ότι τίποτα δεν συνέβει, θα ήταν ένα ακόμα πλήγμα στον ευαίσθητο ψυχισμό τους. Ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την κατάκτηση της πρώτης θέσης, εμείς μένουμε με την ικανοποίηση ότι κανείς δεν μας κέρδισε μέσα στο γήπεδο, να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, τον τρόπο τον ξέρουμε.

AMUNT VALENCIA!!!!

Check Also

Ήττα της Άνω Σύρου από τον Α.Ε Μυκόνου Β (Φωτο)

Ήττα της Άνω Σύρου από τον Α.Ε Μυκόνου Β (Φωτο) Την ήττα 3-1 γνώρισε η …