Επιστολή Γ. Λεονταρίτη σε Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Επιστολή Γ. Λεονταρίτη σε Ναυτικό Όμιλο Σύρου..

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο κ. Λεονταρίτης συγχαίρει τα νεοεκλεγέντα μέλη, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την αμέριστη συμπαράσταση, καθώς και την πρόθεσή του για συνεργασία, προκειμένου να ευοδωθούν τα κοινά οράματα για την περαιτέρω ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στη Σύρο.

Προς:

Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Ενταύθα

Κύριε Πρόεδρε, 

Με την ευκαιρία της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την επανεκλογή σας στην θέση του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου του νησιού μας, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στο σύνολο των υπολοίπων μελών του νέου Δ.Σ. και να ευχηθώ η νέα θητεία σας να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, επιτυχίες και σημαντικά βήματα προόδου για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στη Σύρο.

Ως Περιφερειακή Αρχή, με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας, αφού δράσεις και ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό εντάσσονται στον γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό μας.

Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Check Also

«Σάρωσε» τα μετάλλια στο Πανπεριφερειακό το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα

«Σάρωσε» τα μετάλλια στο Πανπεριφερειακό το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου …